Σπύρος Μπιμπίλας: Απίστευτη ιστορία! Έτσι έφυγε από το δικηγορικό γραφείο που δούλευε

Σπύρος Μπιμπίλας

Μια απίστευτη ιστορία είχε να διηγηθεί ο Σπύρος Μπιμπίλας σχετικά με τον τρόπο που έφυγε από το δικηγορικό γραφείο του ξαδέλφου του.

Η ιστορία του Σπύρου Μπιμπίλα που ανέφερε στο Happy Day για το πως εγκατέλειψε τη δικηγορία για το θέατρο, είχε πολύ ενδιαφέρον και μάλιστα …κινηματογραφικό.

[dfp_ads id=236982]

«Για λίγο διάστημα έχω δικηγορήσει. Κι εγώ δεν μπορούσα με τα κοστούμια, γιατί εμένα μου αρέσουν τα κίτρινα, τα κόκκινα. Εγώ δεν ακολούθησα τελικά αυτό το δρόμο γιατί λάτρευα το θέατρο, δεν μου άρεσε αυτό που επέλεξα γιατί είχαν οι συγγενείς μου γραφείο δικηγορικό, αλλά είμαι ο καλύτερος μάρτυρας στα δικαστήρια. Έχω γίνει ο καλύτερος μάρτυρας στα δικαστήρια για τα δικαιώματα των ηθοποιών. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε δίκη όταν είμαι εγώ μάρτυρας, γιατί παίζει ρόλο να είσαι συμπαθής μάρτυρας και να είσαι και μετριοπαθής μάρτυρας» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος μπορεί να τελείωσε την Νομική αλλά τον κέρδισε η υποκριτική. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μάλιστα για ένα διάστημα στην αρχή βρέθηκε σε δικηγορικό γραφείο συγγενών του, αλλά όταν αποφάσισε να φύγει έκανε γκράντε έξοδο….

«Στο γραφείο το δικηγορικό με τα ξαδέλφια μου πέρναγα υπέροχα, δεν μου άρεσε όμως καθόλου. Και ξέρετε πως έφυγα από το δικηγορικό γραφείο; Έφυγα με ένα επεισοδιακό τρόπο. Εκεί που δακτυλογραφούσαμε τις αγωγές, άφησα ένα διήγημα που έλεγα ότι εγώ βλέπω τον εαυτό μου αυτοκτονημένο από τον έκτο όροφο που ήταν στο γραφείο και έχω δει τον εαυτό μου κάτω στο πεζοδρόμιο με βιβλία νομικά γύρω και το αίμα να τρέχει και αυτό το άφησα επίτηδες στην γραφομηχανή. Το βλέπει ο ξάδελφος μου ο δικηγόρος, παίρνει τη μαμά μου τηλέφωνο και της λέει «Μην του ξαναπείς να έρθει»