Σπίτι μου σπιτάκι μου: Τι θα δούμε το σαββατοκύριακο

Σπίτι μου σπιτάκι μου

Ποιοι θα βρεθούν στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Το Σάββατο 24 Ιουνίου το πιο φιλόξενο σπίτι ανοίγει την πόρτα του και υποδέχεται την Αγγελική Δαλιάνη και τους Vegas. Μαζί μας η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη και η οπτικός Eυτυχία Κατσιαβά με τις οποίες συζητάμε από ποια ηλικία μπορεί ένα παιδί να φορέσει γυαλιά ηλίου και ποιο είναι το μυστικό για χαρούμενες διακοπές.

Ακόμα, η Βάνα Μπάρμπα υποδέχεται την κάμερα μας στο διαμέρισμα της στη Γλυφάδα! Η εκρηκτική ηθοποιός, μας ετοιμάζει πρωινό και μιλά για τη σχέση με την κόρη της Φαίδρα, ξεκαθαρίζει αν εργάζεται ως μοντέλο και αναφέρεται στην τεταμένη σχέση που έχει με τον μπαμπά της, Αναστάσιο Μαρασλή. Επίσης, μιλά για την προσωπική της ζωή και τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν αλλά και το πόσο άλλαξε τη σχέση της με τους άντρες ο ερχομός της κόρης της.

Τέλος, ο Κώστας Λεφάκης έρχεται στην παρέα μας και κάνει αστρολογικές προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι. Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν οι πλανήτες για Ιούλιο και Αύγουστο;

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας και υποδεχόμαστε την εκπαιδεύτρια βρεφικής κολύμβησης Χριστιάννα Βαλάκα με την οποία συζητάμε όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας γονιός ώστε να παίζει και να κολυμπά το παιδί με ασφάλεια στη θάλασσα.

Ακόμα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μας ξεναγεί στην αγαπημένη του γειτονιά στην Αθήνα, το Θησείο, μας μιλάει για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη «Μελωδία της Ευτυχίας», για τη γυναίκα του με την οποία είναι 8 χρόνια μαζί, χωρίς να έχουν παντρευτεί και την επιθυμία του να γίνει πατέρας!

Επίσης, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, υποδέχεται την κάμερα μας στο διαμέρισμα του στη Βούλα! Ο ηθοποιός, μας ξεναγεί στο χώρο του και μιλά για την προσωπική του ζωή μετά το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης που είχε. Εξηγεί τι άλλαξε φέτος στη ζωή του και πέρασε δύσκολο χειμώνα, τι συμβαίνει με την επιχείρηση που άνοιξε πέρσι το καλοκαίρι στην Ίο και μιλά για τη μητέρα του αλλά και την τεταμένη σχέση που έχει με τον μπαμπά του.

Τέλος, στην παρέα μας έρχεται ο Λευτέρης Πανταζής που μας ξεσηκώνει με τα τραγούδια του.