Σπίτι μου σπιτάκι μου: Τι θα δούμε το σαββατοκύριακο

Σπίτι μου σπιτάκι μου

Ποιοι θα βρεθούν στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Το Σάββατο 17 Ιουνίου το πιο φιλόξενο σπίτι ανοίγει την πόρτα του και υποδέχεται τον Παύλο Χαϊκάλη. Ακόμα, η διοργανώτρια εκδηλώσεων Φαίδρα Λιάκου μας δίνει ιδέες και χρήσιμα tips για μια επιτυχημένη, όμορφη αλλά και οικονομική καλοκαιρινή βάπτιση.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μας ξεναγεί στη γειτονιά της στο Μέγαρο Μουσικής, μας αποκαλύπτει ότι είναι αρκετά χρόνια μόνη της, ότι δεν θέλει να παντρευτεί και ότι δεν ονειρεύτηκε να γίνει μητέρα. Τέλος, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ομορφιάς της.

Ο Νίκος Βουρλιώτης, υποδέχθηκε την κάμερα μας στο διαμέρισμα του στο Χολαργό, που ζει με την σύζυγο του, Όλγα Καρπαθάκη και την 50 ημερών κόρη τους! Ο τραγουδιστής, μιλά για τον ερχομό του μωρού στη ζωή του και τον τρόπο που άλλαξε η σχέση με τη γυναίκα του. Τέλος, μας ξεναγεί στους αγαπημένους του χώρους και αποκαλύπτει την απίστευτη ιστορία που υπάρχει πίσω από το σπίτι που μένει τα τελευταία τρία χρόνια.

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας και υποδεχόμαστε την Μαριάννα Τουμασάτου. Η μαία Βούλα Γιαξή μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για ένα ευχάριστο και απαλό μπάνιο του μωρού μας.

Ο Γιάννης Σπανός, υποδέχθηκε την κάμερα μας στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας στο οποίο ζει όταν έρχεται από το Κιάτο που είναι πλέον η μόνιμη κατοικία του! Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, μιλά για τη ζωή του αλλά και τη συνεργασία του με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έκανε οικογένεια, που δεν έβγαλε πολλά χρήματα από τη δουλειά του και εξηγεί τον τρόπο που γράφεται μια μεγάλη επιτυχία!