Σπίτι μου σπιτάκι μου: Ποιοι υποψήφιοι της Eurovision θα βρεθούν στην εκπομπή;

Δείτε όλους τους καλεσμένους του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου υποδεχόμαστε στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ξεχωριστούς καλεσμένους και κινούμαστε σε ρυθμούς Eurovision.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έρχεται στην παρέα μας, μιλάει για όλα και σχολιάζει την Eurovision. Ο Barrice, ένας από τους υποψηφίους του Ελληνικού τελικού της Eurovision, μας παρουσιάζει το τραγούδι του.

Ο Δημήτρης Τικτόπουλος μας μιλά για την ροκ όπερα «Alexander the Great», στην οποία πρωταγωνιστεί και η Μπέσσυ Αργυράκη μας ετοιμάζει μία… έκπληξη!

Επίσης, ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσιάζει αποκλειστικά στην εκπομπή μας τη νέα του κολεξιόν «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015».

Ακόμα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τον Δήμο Αναστασιάδη και μαθαίνουμε τα πάντα για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Ο διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος καταρρίπτει τους μύθους και αποκαλύπτει τις αλήθειες για τις τροφές την περίοδο της νηστείας.

Τέλος, η παρέα μας μεγαλώνει με την Ζωή Παπαδοπούλου που τραγουδά Βίκυ Μοσχολιού.

Κυριακή πρωί και στον καναπέ της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου», κάθεται ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η Κατερίνα Σουλιώτη για να σχολιάσουμε τα πάντα για την Eurovision!

Στην Κυριακάτικη παρέα μας και ο Απόστολος Γκλέτσος που μας μιλάει για τη ζωή του και μας ξεναγεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Στυλίδα.

Ο make up artist Μάνος Βυνιχάκης μας παρουσιάζει το μακιγιάζ των Όσκαρ, ο Νίκος Κωνστάντης μας ετοιμάζει το βραχιολάκι του Μάρτη και ο γεωπόνος Σωτήρης Βρεττός μοιράζεται μαζί μας μικρά μυστικά για το πώς θα προετοιμάσουμε τον κήπο μας για την Άνοιξη.

Τέλος, η Shaya, υποψήφια για τον Ελληνικό τελικό της Eurovision, ερμηνεύει το τραγούδι της.