Σπίτι μου Σπιτάκι μου: Ποιοι θα είναι καλεσμένοι αυτό το Σαββατοκύριακο;

Όλα όσα θα δούμε στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» θα δούμε:

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που μας ξεναγεί στην πανέμορφη αγορά «Καπάνι» της Θεσσαλονίκης και συναντά στην συμπρωτεύουσα την Έλενα Ράπτη σε μία γυναικεία κουβέντα που αφορά και τους άντρες!

Τον Αντώνη Λουδάρο που κάνει ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν και στα «Αναγνωστικά» βιβλία των παιδικών μας χρόνων. Επίσης, συνομιλεί με τον Κώστα Πολυχρονόπουλο, τον άνθρωπο που ίδρυσε την «Κοινωνική Κουζίνα» ο οποίος μαγειρεύει κάθε μήνα για 3.000 άστεγους!

Τον Παύλο Σταματόπουλο που θυμάται τις αλλαγές στην εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και σχολιάζει τα τηλεοπτικά γεγονότα της εβδομάδας που φεύγει.

Τον Νίκο Αναδιώτη που μας μαθαίνει πως να καθαρίζουμε σωστά τα αυτάκια και τις μύτες των μωρών μας, ενώ αυτήν την εβδομάδα μαθαίνει σκοποβολή!

Την Όλγα Τσαουσέλου που σερφάρει στο ίντερνετ και μας παρουσιάζει τις πιο τρελές ειδήσεις από τον κόσμο του διαδικτύου.

Οι τηλεκριτικοί Ντέπυ Γκολεμά, Γρηγόρης Μελάς και Τίνα Μεσσαροπούλου κρίνουν την «μάχη» των πρωινών, αλλά μιλάνε και για τα «ατού» του κάθε καναλιού τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Το «σπίτι» μας, υποδέχεται όλους τους σταρ που περπάτησαν στο «κόκκινο χαλί» στο Τορόντο με αποκλειστικές δηλώσεις στον Αλέξανδρο Λιζάρδο.

Μαγειρεύουμε με τον σεφ Βασίλη Λεωνίδου μια ξεχωριστή συνταγή για κοτόπουλο, φτιάχνουμε με τον Νίκο Κωνστάντη ένα λειτουργικό καθιστικό και μαθαίνουμε τις τάσεις της μόδας για κάθε γυναικείο σωματότυπο από την fashion editor Ελένη Στασινοπούλου.

Ο Δήμος Βερύκιος εισβάλλει στο πλατό και αναστατώνει την παρέα, ενώ οι συγκάτοικοι στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδέχονται τον Κώστα Μαρτάκη και τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Ο Τζώνης Καλημέρης έρχεται στην παρέα μας και μιλάει για όλα.
Τέλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας μεταφέρει, αποκλειστικά, στα backstage των γυρισμάτων της νέας του ταινίας.

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρεμιέρα ξυπόλητη παρέα με τον Μπρούνο