Σπίτι μου σπιτάκι μου: Οι καλεσμένοι του σαββατοκύριακου

Δείτε ποιοι θα βρεθούν στο πλατό της εκπομπής.

Σάββατο πρωί η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους, χαρίζει πλούσια δώρα, παίζει, παρουσιάζει και σχολιάζει την επικαιρότητα, ανακαλύπτει νέες τάσεις γυναικείας ομορφιάς, κάνει κινηματογραφικές προτάσεις και δημιουργεί την καλύτερη πρωινή παρέα.

Ο Σταμάτης Μαλέλης δίνει την πιο ειλικρινή του συνέντευξη και δε διστάζει να μιλήσει για όλους και για όλα. Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει λεπτομέρειες και μυστικά πολλών αστέρων.

Ακόμα, η Άντζελα Δημητρίου παρουσιάζει αποκλειστικά τα καινούργια της τραγούδια αλλά ερμηνεύει και τις μεγάλες της επιτυχίες που έχουν γράψει ιστορία, ενώ απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις για την ζωή της.

Πολλές εκπλήξεις και θέματα για όλους, μας φτιάχνουν τη μέρα.

Την Κυριακή 10 Μαΐου γιορτάζουμε την ημέρα της μητέρας με μία ξεχωριστή εκπομπή γεμάτη ευχές, εκπλήξεις, δώρα, ζωντανές συνδέσεις, ξεχωριστές συναντήσεις, ρεπορτάζ, επικαιρότητα, καλεσμένους, ταξίδια και θέματα για όλη την οικογένεια.

Ο Χρήστος Φερεντίνος έρχεται στην παρέα μας με την πιο ωραία διάθεση έτοιμος για παιχνίδια και αποκαλύψεις. Η Σύλβια Δεληκούρα μιλάει για την ζωή της και τα επαγγελματικά της.

Ο Κώστας Δόξας και ο Άκης Δείξιμος έρχονται πιο κεφάτοι και καλύτεροι από ποτέ.

Ακόμα, ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Νάξο με την φωνή της Αγγελικής Κονιτοπούλου, παραδοσιακές ενδυμασίες και ξεχωριστές γεύσεις μας γεμίζει με… καλοκαίρι και θάλασσα.

Τέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας ταξιδεύει στην Φλωρεντία παρέα με το Μύρωνα Στρατή και επισκέπτονται τα πιο όμορφα και σημαντικά σημεία της πόλης.