Σπίτι μου σπιτάκι μου: Η επίσημη ανακοίνωση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τους συνεργάτες της

Πρεμιέρα, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στις 09:45...

Λύθηκε το μυστήριο… Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει και αυτόι θα είναι οι νέοι της συνεργάτες…

Η ανακοίνωση του Alpha

Γυρίζουμε στο σπίτι μας!
Ύστερα από ένα μακρύ καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στις σταθερές μας αγάπες.
Από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:45 το πρωί, το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» αναλαμβάνει να κάνει την καθημερινότητα γιορτή, στον Alpha.

Η οικοδέσποινα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάς υποδέχεται στο πιο δικό μας σπίτι. Θα μοιράζεται μαζί μας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, και θα «ξεφυλλίζουμε» παρέα όλα εκείνα που μπορούν να μας αποφορτίσουν και να μας απογειώσουν, με τη συντροφιά εκλεκτών συγκατοίκων. Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Πέτρος Κουσουλός, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Στέφανος Μιλάτος συμπληρώνουν τη δική μας παρέα.

Η συντροφιά μεγαλώνει με τη Νάνσυ Παραδεισάνου, που θα μεταφέρει με έγκυρο τρόπο τον «παλμό» του lifestyle, τον dj Μιχάλη Καλφαγιάννη που θα δίνει τον ρυθμό στη μέρα, και τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια που θα προσθέτει τη γεύση στις υπόλοιπες αισθήσεις μας, ισορροπώντας με μαεστρία ανάμεσα στην παράδοση και τις διεθνείς γαστρονομικές τάσεις.

Λαμπεροί καλεσμένοι, ομορφιά και μόδα, έξυπνες και οικονομικές λύσεις για το σπίτι, ζωντανές συνδέσεις και αστρολογικές προβλέψεις, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, είναι μόνο μερικά από τα τοπία στα οποία θα ταξιδέψουμε και φέτος, στην πιο πολυαναμενόμενη τηλεοπτική εκδρομή του σαββατοκύριακου.

Αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου
Σκηνοθεσία: Περικλής Βούθρης