Η Σούζαν Άσμπι «πάγωσε» την Ελένη Μενεγάκη! Αναφέρθηκε στον πρώτο σύζυγο της παρουσιάστριας!

Σούζαν Άσμπι

Η απίστευτη αντίδραση της Ελένης και η χειρονομία αμηχανίας της γυμνάστριας!

«Το 2003 σε είδα τελευταία φορά, όταν γύρισα από Αμερική», είπε η Σούζαν Άσμπι συγκινημένη, τη στιγμή που αγκάλιαζε την Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν για αρκετά χρόνια μαζί στο πλατό του Πρωινού Καφέ πριν χωρίσουν οι επαγγελματικοί τους δρόμοι. Η παρουσιάστρια και η γνωστή γυμνάστρια είχαν πολλά να θυμηθούν από το παρελθόν. Υπήρξε όμως μια αναφορά της Σούζαν Άσμπυ που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν και δημιούργησε έντονη αμηχανία και στις δύο πλευρές. Ο διάλογος είχε ως εξής:

[dfp_ads id=236982]

Σούζαν: Να σας πω κάτι. Πριν βγούμε στην τηλεόραση η Ελένη κι εγώ, είχα βγει με έναν φίλο μου και μου είχε πει «θα πάμε σε μια φίλη μου να τη γνωρίσεις και θα φτιάξει φαγητό». Και πήγαμε σε ένα σπίτι στο Καλαμάκι. Και μπαίνω μέσα και βλέπω ένα κοριτσάκι. Μικρό κοριτσάκι ήταν και έφτιαξε ένα φαγητό απίστευτο! 

Ελένη: Αυτό δεν το θυμάμαι. Έχεις έρθει σπίτι μου κι έχουμε φάει μαζί; Στο σπίτι μου στο Ελληνικό;

Σούζαν: Ναι, με τον Σταύρο τότε. Ναι, ναι, ναι.

Ελένη: Ποιον Σταύρο;

Σε αυτό το σημείο η Σούζαν Άσμπυ έκανε μια χειρονομία αμηχανίας με τα χέρια της, βοηθώντας την Ελένη Μενεγάκη να καταλάβει σε ποιον αναφέρεται. «Πού τα θυμάσαι αυτά;», ρώτησε με την ίδια αμηχανία η παρουσιάστρια. «Δεν ξεχνιούνται», σχολίασε η γυμνάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη σε νεαρή ηλικία είχε παντρευτεί τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη. Ήταν η περίοδος που η παρουσιάστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. Ο γάμος τους είχε κρατήσει πολύ λίγο. Ο Σταύρος Γαρδέρης τότε διατηρούσε κατάστημα νυφικών. Σήμερα είναι πατέρας δύο παιδιών.