Το ΣΟΥΚΟΥ έριξε αυλαία – Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου

Το τηλεφώνημα έκπληξη: "Είμαι πολύ συγκινημένος που όλη τη χρονιά δεν ξύπνησα ποτέ να σας δω"!

Η τελευταία εκπομπή για το ΣΟΥΚΟΥ ήταν το πρωί της Κυριακής και οι συντελεστές αποχαιρέτησαν με γλυκά χαμόγελα τους τηλεθεατές. Η Μαρία Μπεκατώρου συγκινημένη θέλησε να πει δυο λόγια πριν το φινάλε.

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν μια πολύ ωραία χρονιά, ωραία τηλεοπτική εμπειρία, περάσαμε ωραία, μας αγκαλιάσατε και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σε μια ζώνη όπως είναι το Σαββατοκύριακο που είναι αρκετά διαφορετική και απαιτητική. Ήσασταν εκεί για εμάς κι εμείς θα είμαστε… ξέρω εγώ… για καιρό εδώ… κάπου, εδώ για εσάς, αν μας ζητάτε εν πάση περιπτώσει. Να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν για μια ακόμα χρονιά, ξεκινώντας από τον ΑΝΤ1 που μας εμπιστεύτηκε να είμαστε εδώ σε αυτήν την υπέροχη θέση κάθε Σαββατοκύριακο, πρωί πρωί με την αυγούλα.

Πολλή αγάπη σας έχουμε, πολλή αγάπη μας έχετε… Και για να πούμε την αλήθεια χωρίς να συγκινηθούμε, είναι και λίγο ευλογία αυτό που μας συμβαίνει να μας στηρίζετε και να μας ακολουθείτε αρκετά χρόνια. Καλό καλοκαίρι σε όλους!», είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

Τότε ήταν που βγήκε στο τηλέφωνο ο Δημήτρης Σταρόβας για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα με τις χιουμοριστικές ατάκες του: «Είμαι πολύ συγκινημένος που όλη τη χρονιά δεν ξύπνησα ποτέ να σας δω και μου κρατήσατε συντροφιά ενώ κοιμόμουν! Δεν ξέρω τι άλλο να πω από τη συγκίνηση…».