Σωτήρης Πολύζος: «Ήμουν παράπλευρη απώλεια για τον Λάκη»

«Αν η Μιμή ξαναπαντρευτεί θα της προτείνω να είμαι κουμπάρος».

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο Σωτήρης Πολύζος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στον «πόλεμο» που δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος ήταν μια παράπλευρη απώλεια.

«Της προάλλες συνάντησα την Καβογιάννη και μου λέει «πρέπει να έρθεις να δεις την παράσταση» και της είπα ότι θέλω πολύ να την δω, παρά του ότι συμπρωταγωνιστεί με τον Λαζόπουλο. Αν διευκολυνθώ θα πάω να την δω. Όταν πέθανε η μάνα τους, τηλεφώνησα στον αδερφό του. Πήρα τηλέφωνο στον Κώστα και του είπα συλλυπητήρια, να τα μεταφέρει και στον Λάκη. Στο περιοδικό που εκδίδω εδώ και 14 χρόνια έχω κάνει δύο εξώφυλλα στον Λαζόπουλο, έχει έρθει στην εκπομπή μου, έχουμε βγει… Ήμουν η παράπλευρη απώλεια, αλλά νομίζω ότι έφυγε από το όριο όπως έχει κάνει με πολλές άλλες περιπτώσεις. Με τον θρίαμβο που έκανε η Μιμή στο θέατρο δεν βγήκε κιχ! Εκεί δεν είχε τι να πει πια», σημείωσε ο παρουσιαστής. 

Αίσθηση έκανε και μια συγκεκριμένη φράση που είπε ο Σωτήρης Πολύζος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί η Μιμή Ντενίση: «Αν η Μιμή ξαναπαντρευτεί θα της προτείνω να είμαι κουμπάρος. Μακάρι να την αποδεχτεί την πρότασή μου».

https://www.youtube.com/embed/E-XvFz9I108