«Με σόκαρε η Ιωάννα Τούνη! Δεν έχουμε μιλήσει μετά το τέλος του παιχνιδιού»

Ιωάννα Τούνη

"Κανείς δεν περίμενε να ακουστεί κάτι τέτοιο τη συγκεκριμένη στιγμή. Φυσικά και δεν μου ήταν μια ευχάριστη παρουσία..."

My Style Rocks… Η Σοφία Λεοντίτση αναφέρεται στην εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη, λέγοντας: «Η εικόνα της Ιωάννας για μένα δεν στέκεται πουθενά με αυτή την εμφάνιση παρά μόνο σε κάποια πράγματα πολύ συγκεκριμένα». Η Ιωάννα απαντά: «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια»!

Θυμηθείτε το σχετικό απόσπασμα…

[dfp_ads id=236982]

Τι λέει σήμερα η Σοφία Λεοντίτση για το περιστατικό; «Με σόκαρε, όπως και όλους. Κανείς δεν περίμενε να ακουστεί κάτι τέτοιο τη συγκεκριμένη στιγμή. Φυσικά και δεν μου ήταν μια ευχάριστη παρουσία η Ιωάννα Τούνη, τη στιγμή που μίλησε με αυτόν τον τρόπο και είχε αυτή τη στάση. Γι’ αυτό και είχα ζητήσει την απαλλαγή μου. Δεν μιλήσαμε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Νομίζω ότι ένας άνθρωπος, που δηλώνει και παιδαγωγός, πηγαίνει σε ένα project στην τηλεόραση κι επιλέγει να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο, δεν νομίζω ότι εγώ θα είμαι εκείνη η οποία θα κριθεί αυστηρά».

Η Σοφία εξομολογήθηκε στο Πρωινό και για την ανύπαρκτη σχέση που έχει με τη μητέρα της: «Έχω μεγαλώσει μόνο με τον πατέρα μου. Με τη μητέρα μου δεν έχουμε καθόλου σχέσεις. Έχω να μιλήσω μαζί της 6 χρόνια. Είναι μετρημένες οι φορές που την έχω δει στη ζωή μου».

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…