Σοφία Βόσσου: Πως γνωρίστηκε με τον Ερνέστο και πως ήρθε η πρόταση γάμου μέσα σε μία εβδομάδα!

Η τραγουδίστρια τα αποκαλύπτει όλα!

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται να πλέει η Σοφία Βόσσου μετά την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Ερνέστο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Σοφία Βόσσου εξομολογήθηκε στο Happy Day πως έγινε η γνωριμία τους με τον επιχειρηματία, αλλά και πώς αυτή η γνωριμία εξελίχθηκε σε σχέση…

«Ο Στέφανος Κόκκαλης είναι η αιτία που γνωριστήκαμε με τον Ερνέστο, γιατί είναι φίλοι και ερχόταν εκεί από την αρχή του μαγαζιού. Κάτι μου έκανε αυτός ο άνδρας, αλλά ήταν πάντα πολύ διακριτικός, πολύ κύριος, δεν έδειχνε ποτέ τίποτα. Ξαφνικά άρχισε να μου φέρνει κάθε εβδομάδα λουλούδια, δώρα, πράγματα, αλλά μέχρι εκεί. Αρχίσαμε κάναμε πλάκα κάθε φορά που ερχόταν «ήρθε ο καλός σου, ήρθε ο καλός σου». Δεν είναι η πρώτη φορά που μου έχει συμβεί αυτό από άνδρες που όμως δεν με ήθελαν σαν γυναίκα, ερωτικά. Με τον Ερνέστο υπήρχε ένα περίεργο βλέμμα πάντα. Εγώ τον ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν έβλεπα αυτό το βλέμμα του φλερτ. Και μιλάμε από το facebook και μου λέει πάμε για ποτό το βράδυ; Στο ποτό άρχισε και ξεδιπλωνόταν όλο αυτό. Τρέμαμε. Μου δίνει και ένα φιλί στο στόμα πεταχτό. Την Τετάρτη λοιπόν μετά από αυτό ζητάει να έρθει σπίτι και μου εξομολογείται τον έρωτα του. Του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται στο μαγαζί, μου έκανε δώρο ένα ρολόι και στα λουλούδια ανοίγω και ήταν το δαχτυλίδι.

Ο Ερνέστο είναι επιχειρηματίας από την Αρμενία με σπουδές στην ιατρική. Θα μου άρεσε να κάνω έναν γάμο, γιατί τον έκανα πολύ μικρή και δεν θυμάμαι τίποτα. 300 μέτρα από εδώ μέχρι την Αρμενία θα την κάνω την ουρά.»