Σοφία Βογιατζάκη: «Η κακοήθεια και ο εγωκεντρισμός επάνω στη σκηνή μπορεί να με κάνουν τρελή»

Σοφία Βογιατζάκη

Τι άλλη δουλειά θα μπορούσε να κάνει αν έβρισκε τα δύσκολα με την υποκριτική;

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην εκπομπή ΕΔΩ για την τέχνη της υποκριτικής, τις δουλειές που θα μπορούσε να κάνει αν δεν ήταν ηθοποιός, αλλά και την περίοδο που είχε βρεθεί στο πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Οι ηθοποιοί είμαστε πολύ εγωιστικά πλάσματα. Νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου. Δεν είμαστε. Η κακοήθεια και ο εγωκεντρισμός επάνω στη σκηνή μπορεί να με κάνουν τρελή. Έχει τύχει να πω ότι δεν θέλω να είμαι στη δουλειά και ευχαριστώ πολύ, γιατί έμαθα ότι ήταν κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους δεν ήθελα να συνεργαστώ. Και σε μία περίοδο που ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά.

Μου έχει συμβεί να γοητευτώ πάρα πολύ από συνάδελφο. Να ερωτευτώ όχι.

[dfp_ads id=236982]

Παλιά δούλευα στο αεροδρόμιο. Αρώματα και κρέμες. Μόλις είχα τελειώσει τη σχολή, κάναμε κάποιες πειραματικές παραστάσεις και παράλληλα με τις πρόβες και παράλληλα με τις πρόβες και τις παραστάσεις δούλευα 4 χρόνια στο αεροδρόμιο. Ήταν από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής μου, γιατί ο χώρος των καλλυντικών ούτως ή άλλως είναι ένας χώρος που αγαπώ πολύ και τον ξέρω. Την σκέφτομαι με μεγάλη χαρά αυτή την περίοδο. Άνετα θα μπορούσα να το ξανακάνω σε μια δυσκολία. Δημόσιες σχέσεις θα μπορούσα να κάνω με χαρά και μαθήματα αγγλικά, γαλλικά, υποκριτική τέτοια.

Το πρωινό με έκανε πιο οικεία στον κόσμο. Θεωρώ ότι ο Γρηγόρης αν όχι ο καλύτερος, είναι από τους καλύτερους παρουσιαστές που έχουμε. Θα το ξανάκανα αν ήταν μια περίπτωση που να αισθάνομαι τόση ασφάλεια όπως με τον Αρναούτογλου», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη της η ηθοποιός.