Σοφία Παθέκα: «Μου είχε επιτεθεί στον αέρα ο Πολυχρονίου»

«Νομίζω τον έφτυσα κιόλας...»

Στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Σοφία Παθέκα. Η γυμνάστρια αναφέρθηκε στον επικό on air καβγά της με τον Γιώργο Πολυχρονίου που την οδήγησε εκτός του πρωινού «Πολυ καλημέρα σας», αλλά και τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έκανε αργότερα στον παρουσιαστή.

Δείτε εδώ όσα είχε πει ο παρουσιαστής για τη δύσκολη περίοδο του «Πολύ καλημερα σας»

Εκείνη την εποχή ο Γιώργος Πολυχρονίου ήταν στα χωρίσματα με την Μάγκυ Χαλαραμπίδου και κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα περιοδικού το οποίο φωτογράφιζε τη γυμνάστρια της εκπομπής που ήταν η Σοφία Παθέκα, ως το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του παρουσιαστή.

Η ίδια περιέγραψε το γεγονός στη Ναταλία Γερμανού: «Πηγαίνοντας στο πλατό να κάνω εκπομπή μου έκανε μία λεκτική επίθεση, ζωντανά, live και επειδή έχω τελειώσει δημοσιογραφία, ξέρω ότι για να είναι έγκυρη μια συνέντευξη πρέπει να υπάρχει και ηχητικό υλικό, να γίνει η απομαγνητοφώνηση και μετά να την περάσεις στο περιοδικό. Οπότε του είπα, όσο κι να ψάξεις, το είδα κι εγώ το δημοσίευμα και στεναχωρήθηκα, αλλά όσο κι αν ψάξεις δεν θα ακούσεις τη φωνή μου να λέει αυτά τα πράγματα. Είναι λάθος του δημοσιογράφου που τα έγραψε αυτά και γιατί πιστεύεις αυτό το περιοδικό, αφού με ξέρεις καταρχήν σαν άνθρωπο. Οπότε αυτός συνέχιζε τη λεκτική επίθεση, ήταν εκτός εαυτού, έλεγε «ποια νομίζεις ότι είσαι που θα πεις εσύ ότι είσαι μαζί μου, η κόρη του πρέσβη». Θίχτηκε ο πατέρας μου που δεν είναι πρέσβης, θίχτηκα εγώ, οπότε του είπα «κοίταξε να δεις, ποτέ δεν θα μπορούσα να κοιτάξω κάποιον, ο οποίος έχει την ηλικία του μπαμπά μου», γιατί ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε μικρός και ήταν συνομήλικος με τον Γιώργο. Αυτό τον εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο και έλεγε «πάρτε την από εδώ», «σηκώστε την», τέτοια πράγματα. Ήταν ο πρώτος μεγάλος τηλεοπτικός τσακωμός. Νομίζω ότι τον έφτυσα κιόλας, όχι όμως on air, αυτό έγινε μετά. Τα έχασα γιατί είχαμε πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο. Γελούσαμε στην εκπομπή, περνούσαμε καλά και εκείνη την ημέρα ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Εν τω μεταξύ, όταν έχεις εμπειρία, έχεις μια άλλη αυτοκυριαρχία και αυτοσυγκράτηση σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν επιτίθεσαι στον πρωτίβγαλτο, είναι καλό να επιτεθείς σε κάποιον πιο έμπειρο από εσένα. Δεν είχα την εμπειρία να το χειριστώ όλο αυτό.»

Δείτε όλα όσα είπε για τη μήνυση και ποια είναι πια η σχέση της με τον Γιώργο Πολυχρονίου: