Σμαράγδα Καρύδη: Για ποιους λόγους δεν έχει κάνει παιδί;

Δείτε τι αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός στα «Καλημερούδια».

Καλεσμένη στα «Καλημερούδια» ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην κουβέντα της με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αλλά και στο γεγονός ότι δεν έχει κάνει παιδί.

«Οι ερωτήσεις που μου κάνουν μου φαίνονται λίγο βαρετές. Ρωτάνε όλο τα ίδια και τα ίδια, όχι μόνο εμένα, αλλά και στις συνεντεύξεις των άλλων. Ρωτάνε τα ίδια πράγματα και αναγκαστικά λέω και τις ίδιες απαντήσεις. Μέσα σε μια συνέντευξη, μία ερώτηση μπορεί να είναι ωραία ή δύο, αλλά συνήθως επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια που τα έχω ξαναπεί. Δεν έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει. Μπορεί να έχω πει καμιά χοντράδα σε συνεντεύξεις, αλλά γενικά συγκρατούμαι. Προσπαθώ να μην πω πράγματα που μπορεί να μου κάνουν κακό ή να κάνουν κακό σε κάποιον άλλον. Προσπαθώ να προσέχω. Δεν είμαι αυθόρμητη, δεν λέω ότι μου κατέβει, αλλά μπορεί και να έχω πει κάτι που δεν έπρεπε».

Όσον αφορά το παιδί: «Από κάποια στιγμή και μετά, επειδή συνηθίζεις κι έναν τρόπο ζωής που σ’ αρέσει και λες ‘θα ανατραπεί;’. Στην πραγματικότητα περνάω πολύ ωραία, η καθημερινότητά μου είναι ωραία. Ξέρω πως είναι η καθημερινότητα με ένα παιδί. Το έχω δει από τους φίλους μου και είναι λίγο δύσκολο. Και δεν ξέρω αν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Θα μπορούσα να το είχα κάνει στα 25 μου, στα 30 μου. Πάντα όμως το έσπρωχνα και έλεγα ‘άστο, αργότερα, ωραία περνάω τώρα’. Διακαώς δεν ήθελε κανείς να κάνει παιδί μαζί μου, μπορεί να ψιλοθέλανε, αλλά δεν μου το βάλανε στο μυαλό. Όταν είσαι ερωτευμένος, αν στο βάλει ο άλλος στο μυαλό, μπορεί να μπεις σε αυτό το τριπ, αλλά δεν έτυχε. Μπορεί να έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ να υιοθετήσω ένα παιδί, το σκέφτηκα εξαιτίας μια φίλης μου, αλλά το έσπρωξα λίγο για αργότερα».