Σκληρή κριτική Βερύκιου σε Καινούργιου: «Μακάρι την επιτυχία που έχει στην κλειδαρότρυπα να την είχε και στα νούμερα τηλεθέασης»!

«Ένας επαγγελματίας κρίνεται στο σανίδι καθημερινά και όχι μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της κλειδαρότρυπας της κρεβατοκάμαράς του».

Μετά την χθεσινή «έκρηξη» του Δήμου Βερύκιου για τα δημοσιέυματα που ασχολούνται με την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ο δημοσιογράφος επέστρεψε στο Happy Day με μια πολύ σκληρή κριτική για την παρουσιάστρια του «Λόγω TiVis». Ο Δήμος Βερύκιος μίλησε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής που κινούνται αντιστρόφως ανάλογα με την δημοσιότητα που παίρνει η προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Βερύκιος δήλωσε τα εξής για την Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα ένα γυαλιστερό περιοδικό που διαφημίζει τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου. Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν. Εγώ είμαι από τους ανθρώπους του Alpha που έχω δώσει και δίνω καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μου για την επιτυχία της απογευματινής ζώνης. Δεν τα έχω καταφέρει στον βαθμό που θα έπρεπε. Αλλά δεν αφορά και δεν είμαι μόνο εγώ αυτός ο οποίος μπορεί να το πετύχει. Θα ήθελα την ίδια αποδοχή και επιτυχία που έχει η Κατερίνα Καινούργιου στα illustration περιοδικά για τις προσωπικές της σχέσεις και την κλειδαρότρυπα της κρεβατοκάμαράς της, να την είχε και στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της. Ένας επαγγελματίας κρίνεται στο σανίδι καθημερινά και όχι μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της κλειδαρότρυπας της κρεβατοκάμαράς του. Εδώ στον Alpha είμαστε ένα εργοστάσιο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, για να ενημερώνουμε και να ψυχαγωγούμε τον κόσμο, όχι για να ανοίγουμε την κλειδαρότρυπα της κρεβατοκάμαράς μας και να βγάζουμε τα άπλυτά μας στη φόρα. Πρέπει να περιφρουρούμε την προσωπική μας ζωή. Δεν μπορώ να βλέπω τη διαφήμιση του γυαλιστερού περιοδικού να μου έχει το «Κατερινάκι χώρισε με τον Βασίλη»! Δεν μου αρέσουν αυτά, δεν μπορώ να δουλέψω έτσι! Αυτό το «εργοστάσιο» σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις star, αλλά πρέπει να τιμάς τον εαυτό σου, την οικογένειά σου την φυσική αλλά και την επαγγελματική σου». 

https://www.youtube.com/embed/yoStTDND2kU