Σκληρή επίθεση Περρή σε Σταμάτη: «Ξεπερνάει τα όρια της ευπρέπειας»

«Δεν μπορείς να λες σε κάποιον ότι έχει μια θρούμπα ελιά στο στόμα…».

Κατά της Σάσας Σταμάτη καταφέρθηκε ο Βαγγέλης Περρής στον αέρα της εκπομπής «Spata Live». Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η γνωστή δημοσιογράφος, στην τηλεοπτική συνέντευξη που έκανε στην Τζέσυ Παπουτσή, της μίλησε για την ελιά που έχει στο πρόσωπό της, χαρακτηρίζοντάς την “θρούμπα”.

«Δεν αφορά προσωπικά ότι πω την Σάσα Σταμάτη, αλλά είναι ένα παράδειγμα του τρόπου που γίνονται ρεπορτάζ και δυστυχώς αυτό το παράδειγμα πολλαπλασιάζεται όσο περνούν οι μέρες. Λείπει αυτό που έχουμε όλοι μας απέναντι σε ανθρώπους που μας έχουν κάνει παρέα, που έχουμε περάσει υπέροχα μέσα από τις ελληνικές ταινίες και το θέατρο, ο σεβασμός. Στη θέση του υπάρχει η αγένεια. Δεν μπορεί να πηγαίνεις στον Βουτσά και να του βαράς σφαλιάρες. Δεν μπορεί να πηγαίνεις στην Μάρω Κοντού και να της κάνεις δώρο κέρατα για να σου μιλήσει για τα κέρατα που έχει φάει στη ζωή της. Δεν μπορεί να λες σε κάποιον ότι έχει μια θρούμπα ελιά στο στόμα. Ξεπερνάει τα όρια της ευπρέπειας. Νομίζω ότι είναι αγένεια και μόνο αυτό. Επίσης, χάνεις και τις αξίες. Οι ίδιοι άνθρωποι στις ίδιες εκπομπές θεωρούν υπέρτατη αξία κάποιες μετριότητες μόνο και μόνο γιατί πόζαραν σε ψευτοπαπαράτσικες φωτογραφίες.

Από την άλλη συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν αξία. Θέλουμε τους ήρωες της ζωής μας, τους ήρωες της κινηματογραφικής σχολής που μας κράτησαν συντροφιά για πάρα πολλά χρόνια και θα κάνουν και στις επόμενες γενιές, να τους έχουμε όπως τους αγαπήσαμε. Δεν δεχόμαστε ούτε να τους βάζουνε κέρατα, ούτε να τους σφαλιαρώνουνε, ούτε να τους λένε πράγματα τα οποία δεν περιποιούν τιμή για αυτόν που τα ακούει και κυρίως γι’ αυτόν που τα λέει. Το ότι είναι συμπαθής, δεν το συζητάμε… Μιλάμε, όμως, για τον τρόπο που συμπεριφέρεται σε συγκεκριμένη κατηγορία καλεσμένων. Δεν μπορείς να πηγαίνεις κέρατα στη Μάρω Κοντού, αυτό είναι το θέμα μας. Είναι συμπαθής, να κάνουμε παρέα, να παίξουμε σφαλιάρες, γκρινιάρη, κολτσίνα».