Σκληρή απάντηση Ουγγαρέζου σε Καβατζίκη: «Ξέχασε ότι μέχρι προχθές με παρακαλούσε για εξώφυλλο»

«Δεν βρήκε θέματα η Τρυφίδου και την πληρώνουμε εμείς…».

Την δική του σκληρή απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Άρη Καβατζίκη για τα όσα είπε σήμερα το πρωί για την Ιλένια Ουίλιαμς. Ο γνωστός παρουσιαστής, μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Καβατζίκης τον παρακαλούσε τις τελευταίες ημέρες να κάνουν συνέντευξη και εξώφυλλο στο HELLO, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε.

«Κορίτσι μου, σε αγαπώ, σε εκτιμώ, αλλά μην ξαναμιλήσεις στις κάμερες του ΑΝΤ1 ποτέ και ειδικά στου Πρωινού», είπε με μπόλικη δόση χιούμορ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Ιλένα Ουίλιαμς και εν συνέχεια απάντησε στον Άρη Καβατζίκη: «Τι έπαθε ο Άρης Καβατζίκης; Κοίτα τι τραβάμε που το Πρωινό δεν έχει θέμα. Δεν βρήκε η Τρυφίδου θέματα και την πληρώνουμε εμείς. Ο Άρης δεν πίνει, μόνο κανένα βερμουτάκι. Και ο Άρης τρωγόταν με τα ρούχα του. Δεν ήξερε τι του έφταιγε. Αν το πρόβλημά του είναι ότι ζητήθηκαν δηλώσεις από την Ιλένια, μάλλον ξέχασε ότι μέχρι προχθές με παρακαλούσε να κάνουμε εξώφυλλο στο HELLO. Έχω τα μηνύματα, μέχρι προχθές το βράδυ. Μας είπαν να κάνουμε το πρωτοχρονιάτικο εξώφυλλο του HELLO και είπαμε όχι. Τώρα τα βάζει με αυτούς που ζητάν δηλώσεις από την Ιλένια, ενώ εκείνος ζήτησε συνέντευξη μαζί μου και μάλιστα εξώφυλλο».

Η Ιλένια Ουίλιαμς είπε από την πλευρά της: «Δεν είναι η πρώτη μου δουλειά, είναι η τρίτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Δεν θεωρώ ότι έχω κάποιον που με προωθεί, αν υπάρχει κάποιος που με προωθεί, είναι το κανάλι στο οποίο εργάζομαι. Ειλικρινά σέβομαι τις γνώμες των ανθρώπων που είναι σε αυτό το χώρο πάρα πολλά χρόνια. Προσωπικά θεωρώ αγενές όταν σε σταματάνε και σου λένε να μας κάνετε μια δήλωση, από οποιοδήποτε κανάλι, δεν θεωρώ σωστό να αρνηθώ. Αυτό το θεωρώ σνομπ και αγενές και δεν είναι στο χαρακτήρα μου».