Η Σκάρλετ Γιόχανσον μένει «παγωτό» όταν μαθαίνει για τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου! [vid]

Σκάρλετ Γιόχανσον

Τι απάντησε η διάσημη ηθοποιός στον Έλληνα υπουργό, μετά το πρώτο σοκ;

Ναι, είναι αλήθεια! Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ρώτησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον για τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου κι εκείνη απάντησε!

Κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης που είχε με τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε μια φράση που έκανε αίσθηση και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.  «Ο κ. Μητσοτάκης έχει πάει στην Ευρώπη και έχει ζητήσει μείωση των στόχων των πλεονασμάτων από το 3,5% και το ξέρετε…» είπε ο κ. Σταμάτης για να του απαντήσει με χιούμορ ο υπουργός πως «και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον».

[dfp_ads id=236982]

Το όλον μετέφερε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στη διάσημη ηθοποιό: «Πρέπει να σας μεταφέρω μια φιλοφρόνηση προς το πρόσωπό σας που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα. Μάλιστα, στη Βουλή των Ελλήνων η Αντιπολίτευση ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών ένα πρωτογενές πλεόνασμα που δεν ήταν εφικτό κι εκείνος απάντησε: «Κι εγώ θα ήθελα να βγάλω τη Σκάρλετ Γιόχανσον για κοκτέιλς, αλλά δεν μπορώ»…».

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έμεινε αρχικά με το στόμα ανοιχτό και στη συνέχεια είπε γελώντας αμήχανα: «ΟΚ! Ακούγεται ενδιαφέρον. Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων αλλά έγινε και αυτό. Βρέθηκα κι εκεί! Πρέπει να καταγραφεί και αυτό κάπου».