ΣΚΑΙ: Έρχονται πρεμιέρες…

ΣΚΑΙ

Η παρέα του Σαββατοκύριακου μεγαλώνει στον ΣΚΑΙ.

Νέες εκπομπές έρχονται στον αέρα του ΣΚΑΙ που θα γεμίσουν τα απογεύματά σας και θα σας ταξιδέψουν σε νέες διαδρομές. Ας πάρουμε μια μικρή γεύση λοιπόν για το τι θα ξεκινήσει:

DOT: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 18:00
Έρχεται το νέο ψυχαγωγικό τηλεοπτικό «περιοδικό» με παρουσιαστές την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ένα μαγκαζίνο που περιλαμβάνει συνεντεύξεις, μόδα και fashion police, μαγειρική, έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις και πολλές εκπλήξεις. Η παρέα που θα μας κρατάει συντροφιά Σάββατο και Κυριακή, την ίδια ώρα.

ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 19:00
Τη φετινή χρονιά, ο Στέλιος Παρλιάρος κλείνει μια δεκαετία επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση και οι Γλυκές Αλχημείες επιστρέφουν στους δέκτες μας, με μια υπόσχεση: να μας ταξιδέψουν στους πιο γλυκούς και λαχταριστούς γευστικούς προορισμούς!

HAPPY TRAVELLER: Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 19:00
Με απίθανα ταξίδια σε όλο τον κόσμο συνεχίζει για 4η σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης!
Δυο απλοί ταξιδιώτες, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα – με τις κάμερες στο χέρι και με αποσκευή την καλή τους διάθεση – είναι έτοιμοι να σας ταξιδέψουν σε μέρη που θα σας μείνουν αξέχαστα! Από το φαράγγι της Σαμαριάς και τη Γαύδο μέχρι τη Λαπωνία και το χωριό του Άγιου Βασίλη στην Φινλανδία. Από την Αυστραλία και τα νησιά του Ειρηνικού μέχρι την Ιρλανδία και τα βάθη της Ασίας.