Σίσσυ Χρηστίδου στην Ελένη: «Δεν ήμουν προετοιμασμένη για το πρωινό»!

"Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι με τον Χρήστο" - "Έφτασε η στιγμή που είπα τέρμα ως εδώ"!

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για πρώτη φορά μετά το τέλος του Πρωινό ΑΝΤ1, ανοιχτά για την εκπομπή που συζητήθηκε όσο καμία άλλη την περασμένη σεζόν.

«Μέχρι τώρα δεν ήθελα να βγω στην τηλεόραση. Μόλις τελείωσε η σεζόν ήθελα να απομακρυνθώ από όλα αυτά. Δεν ήμουνα προετοιμασμένη για το πρωινό. Την είχα πολύ μυθοποιημένη τη δουλειά…», είπε η Σίσσυ, προκαλώντας τεράστια απορία στην Ελένη, η οποία την ρωτούσε ξανά και ξανά πως γίνεται τόσα χρόνια στην τηλεόραση να μην είναι προετοιμασμένη… 

http://www.youtube.com/embed/6B7Tyf974UU

«Δεν είχα μάθει να είμαι τόσο στοχοποιημένη. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να ανοίγω την τηλεόραση και να ακούω τόσο πολύ άσχημα λόγια για μένα. Την πρώτη περίοδο μου συνέβαινε όλο αυτό και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Μετά έφτασε η στιγμή που είπα τέρμα ως εδώ. Όταν μπήκε αυτή η γραμμή άρχισα να περνάω καλά. Το πρώτο μισό της χρονιάς μου κόστισε. Πολλές φορές εντόπισα πράγματα που οι κριτικές είχαν βάση. Υπήρξαν άνθρωποι που σέβομαι και η γνώμη τους με προβλημάτισε.», διευκρίνησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Φερεντίνο, ανέφερε: «Είμαστε δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι με τον Χρήστο. Πίστευα ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει συμπληρωματικά στην εκπομπή. Υπήρχε μαγάλη βαρύτητα στο λόγο μας, που εγώ δεν το είχα συνηθίσει. Ο αρχισυντάκτης είχε να κάνει με δύο διαφορετικούς ανθρώπους και δεν μπόρεσε να δέσει όλο αυτό». Ωστόσο, η Σίσσυ τόνισε πως «Δεν θα μπορούσα να το διεκπεραιώσω μόνη μου», αφήνοντας πάλι άφωνη την Ελένη. 

http://www.youtube.com/embed/qlLaTSbDKOk

Διαβάστε ακόμα:

Τι απάντησε η Μπαρμπαρίγου στην ερώτηση αν της λείπουν Φερεντίνος – Χρηστίδου;

Ναταλία Γερμανού: «Αν είχα να διαλέξω θα προτιμούσα να επιστρέψει η Σίσσυ Χρηστίδου»!

Χρηστίδου: Τα γενέθλια, οι ευχές και τα συγκινητικά βίντεο που της ετοίμασαν!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός sex symbol ΜΕ και ΧΩΡΙΣ ρετούς σε δύο περιοδικά…

Έπεσε η αυλαία για το Πρωινό ΑΝΤ1 – Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές