Σηκώθηκε και έφυγε από συνέντευξη ο Robert DeNiro

Οι ερωτήσεις που ενόχλησαν τον καταξιωμένο ηθοποιό...

Σηκώθηκε και έφυγε από συνέντευξη για τη νέα του ταινία “The Intern” ο Robert De Niro. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δημοσιογράφος Emma Brockes ο χολιγουντιανός σταρ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις ερωτήσεις και ζήτησε να κλείσει το δημοσιογραφικό της μαγνητοφωνάκι.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ενοχλήθηκε όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πως αποφεύγει τον πειρασμό να μπει στον …αυτόματο πιλότο στο στούντιο, αλλά και για το φεστιβάλ κινηματογράφου που χρηματοδότησε στην Tribeca της Νέας Υόρκης και κατέληξε στους τραπεζίτες.

Ο 72χρονος ηθοποιός , ο οποίος ήταν από την αρχή κακόκεφος , σύμφωνα με όσα αναφέρει η δημοσιογράφος, της ζήτησε να κλείσει το μαγνητοφωνάκι της και σηκώθηκε από την καρέκλα του λέγοντας πως τα όσα ρωτά έχουν αρνητική χροιά. «Τι να σου πω για τους τραπεζίτες. Και σε όλη τη διάρκεια. Αρνητική λογική Σε όλη τη διάρκεια. Δεν το κάνω αυτό γλυκιά μου.»

Όταν η δημοσιογράφος ανταπάντησε πως εκείνη ρωτά μόνο για τη μέθοδο του εκείνος συνέχισε «Πιθανότατα δεν γνωρίζεις τι κάνεις. Αρνητικά σχόλια.» Και παρόλο που η δημοσιογράφος προσπάθησε να του εξηγήσει πως δεν υπονοούσε κάτι αρνητικό, εκείνος σηκώθηκε και έφυγε.