Σφοδρή επίθεση Κουτσελίνη σε Ουγγαρέζο: «Είναι ο πιο ανώριμος άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση»

«Κορόιδευε μια ολόκληρη εκπομπή!»

«Αλήθειες με τη Ζήνα» λέγεται η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία από ότι φαίνεται έχει πάρει τον τίτλο «ζεστά». Καλεσμένος της σημερινής της εκπομπής ήταν ο Μάρκος Σεφερλής, η τηλεοπτική πορεία του οποίου στο πρωινό του MEGA πέρυσι «έκλεισε» με το επεισόδιο με τον Δημήτρη Ουγαγρέζο.
Η Ζήνα Κουτσελίνη με αφορμή τα στοιχεία του χαρακτήρα του ηθοποιού που αποκάλυψε στον αέρα η σύζυγος του Έλενα Τσαβαλιά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα όσα συνέβησαν…
«Έχει αποδειχτεί και σε αυτό το σημείο θέλω να μιλήσω εγώ, ότι σε αυτό που έγινε πέρυσι είχε δίκιο. Γιατί κορόιδευε μια ολόκληρη εκπομπή. Φέτος στον ΑΝΤ1 είναι, δεν λέω πολύ καλά κάνει. Η ζωή επιστρέφει τις συμπεριφορές, αλλά καμιά φορά, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν το κορόιδο και δεν τις δείχνουν αυτές τις συμπεριφορές. Θα πω λοιπόν εγώ και εσύ να μην μπλεχτείς καθόλου σε αυτό, ότι για εμένα η εικόνα ενός ανθρώπου που βρίζει έναν άνθρωπο συνέχεια, που κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον κάνει ένοχο και μετά εμφανίζεται σε μία τηλεοπτική εκπομπή με αυτόν που έβριζε τόσο καιρό σα να μην συμβαίνει τίποτα και να κάνει την κότα, για εμένα συγγνώμη αυτό δεν είναι τηλεόραση, δεν είναι σχέσεις, αυτό δεν είναι κανονικός άνθρωπος. Είναι ο πιο ανώριμος άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση. και μετά από τόσα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και τα χρόνια που μετράω είναι 25 και έχω συνεργαστεί με κορίτσια και αγόρια, αυτό δείχνει τη μεγαλύτερη ανωριμότητα. Και δεν μετράει απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει 20 χρόνια στο θέατρο, που έχει βγει σε μία τηλεοπτική εκπομπή με τεράστια επιτυχία, που βγαίνει μόνος του και κάνει την επιτυχία και τα 60άρια και μετά του βάζουν δίπλα του ανθρώπους χωρίς να τους έχει εγκρίνει και κάθεται μαζί τους και τους αντιμετωπίζει σαν να είναι τα παιδιά του. Το ότι είναι καλός δεν σημαίνει ότι μπορούν κάποιοι άνθρωποι να τον πατάνε και να λένε ψέματα» δήλωσε η παρουσιάστρια με κάθετο τρόπο.

https://www.youtube.com/embed/f1MFtwsRuX0