Σεφερλής vs Σκορδά-Λιαγκα: Πώς πέτυχαν ισοπαλία στην τηλεθέαση;

Τι αξιοσημείωτο συνέβη στη χθεσινή τους μονομαχία;

Στην αρχή ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε σαν τυφώνας και μάζεψε όλη την τηλεθέαση στο Mega. Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ανέκτησαν τις δυνάμεις τους και πήραν πίσω στον ΑΝΤ1 το τηλεοπτικό κοινό. Τι συμβαίνει όμως τις τελευταίες μέρες;

Το δυνατό χαρτί του Μάρκου, το δυναμικό κοινό, δεν τον εγκαταλείπει. Από την άλλη, η συνολική δυναμική που έχουν ο Γιώργος και η Φαίη δεν φεύγει από τα χέρια τους. Έτσι, φτάσαμε στη χθεσινή αναμέτρηση που συνέβη μια …αντίστροφη ισοφάριση.

Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το «Πρωινό» κράτησε την πρωτιά με ποσοστό 29,8%. Το «Mega με μία» ακολούθησε με 24,3%. Στο δυναμικό κοινό, όμως, τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen έδωσαν στο Mega 28,4% και στον ΑΝΤ1 24,8%.

Αν μιλάμε λοιπόν για σκληρό ανταγωνισμό στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τότε εννοούμε την καθημερινή «σύγκρουση» του Γιώργου και της Φαίης με τον Μάρκο που ευτυχώς για μας, μέχρι στιγμής, μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο πολύ καλά τηλεοπτικά προϊόντα. Ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα; Μάλλον αργεί πολύ να φανεί η γραμμή τερματισμού. Είναι μαραθώνια η διαδρομή που πρέπει να διανύσουν οι δύο αντίπαλοι.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης