Σεφερλής – Τζαβαλιά για Λιάγκα – Σκορδά: «Εμείς θα κάνουμε κάτι άλλο»

«Του χρόνου, μετά από δύο - τρία χρόνια μπορεί να μην είμαστε εμείς στο πρωινό, μπορεί να μην είναι τα παιδιά».

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στο μικρόφωνο του «Με το καλημέρα» για το ποια είναι η σχέση του με το αντίπαλο -πλέον- τηλεοπτικό ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά. Ο Μάρκος τόνισε πως αν τον καλέσουν θα βρει τρόπο και θα πάει στην εκπομπή τους!

«Αισθάνομαι με τα παιδιά ακόμα φίλος, όπως ήμασταν και πριν. Τους έβλεπα, πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή τους κι έχω δηλώσει ότι αν με ξανακαλέσουν θα πάω στην εκπομπή, θα βρω τον τρόπο. Με τα παιδιά έτυχε να βρισκόμαστε την ίδια ώρα απέναντι, δεν έχει αλλάξει κάτι μεταξύ μας. Εγώ τους αισθάνομαι φίλους, δεν έχει αλλάξει τίποτα στη σχέση μας, απλώς έτυχε να είμαστε απέναντι. Του χρόνου, μετά από δύο – τρία χρόνια μπορεί να μην είμαστε εμείς στο πρωινό, μπορεί να μην είναι τα παιδιά.», ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Να ευχηθούμε και στον Γιώργο και την Φαίη. Αυτό που κάνουν το κάνουν πάρα πολύ καλά. Εμείς θα κάνουμε κάτι άλλο. Δεν θα κατέβουμε από τον ουρανό αλλά θα έχει την προσωπική μας σφραγίδα».

Όσο για το αν πρόκειται να δούμε εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Έλενα Τζαβαλιά απάντησε κατηγορηματικά: «όχι».

Διαβάστε ακόμα:

Η «επίθεση» του Πέτρου Κωστόπουλου στον Μάρκο Σεφερλή