Σεφερλής – Λιάγκας – Σκορδά: Μίλησαν πρώτη φορά για όλα στο Πρωινό!

Η μαχαιριά στην καρδιά του Μάρκου στον Γιώργο, η αποκάλυψη της Φαίης και το "άδειασμα" στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Μάρκος Σεφερλής κατέβηκε επιτέλους τη σκάλα στο «Πρωινό» και μίλησε για πρώτη φορά μετά το τέλος της εκπομπής του στο Mega, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. 

Ο ιστορικός καβγάς του Μάρκου Σεφερλή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
«Ο καθένας δείχνει με τις πράξεις του και τους λόγους του ποιος είναι. Το θέμα είναι για ποιο λόγο έγινε, τη στιγμή που έγινε που η κουβέντα δεν ήταν αυτή. Έχει κριθεί από τον κόσμο που το είδε. Το θέμα αυτό έχει τελειώσει, δεν θα μιλήσω για τον Ουγγαρέζο τώρα. Η ιστορία δείχνει ποιος είναι ποιος. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Φίλος σου είναι ο Ουγγαρέζος, θα σου έχει εξηγήσει… Δεν είστε κολλητοί».

Το τέλος της συνεργασίας του με το Mega
«Από το Mega έφυγα ως φίλος γιατί οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές. Μου ζητήθηκε να κάνω καθαρά γυναικείο πρωινό κι εγώ αυτό το κόνσεπτ δεν μπορώ να το υπηρετήσω». 

Η σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου
«Με την Ντορέττα έχω άριστη σχέση. Τα παιδιά μας είναι κάθε Σαββατοκύριακο μαζί ή στο σπίτι μας ή στο σπίτι της».

Ο Γιώργος Λιάγκας εντόπισε τα λάθη των δύο αντίπαλων εκπομπών
«Εγώ πήγα να σε ακολουθήσω στην αρχή, που ήταν λάθος κι εσείς πήγατε να με ακολουθήσετε στο τέλος που ήταν κι αυτό λάθος δικό σας γιατί αυτό που κάνουμε εμείς δεν μπορείς να το κάνεις εσύ».

Η φράση του Μάρκου Σεφερλή που είχε πληγώσει τον Γιώργο Λιάγκα
«Με είχε πειράξει πολύ την πρώτη μέρα όταν είχες κάνει αυτό το πολύ ωραίο εύρημα με τις φωτογραφίες και είχες πει με χιούμορ, αλλά με πείραξε, ότι «όλοι είστε χαρούμενοι εκτός από εσάς τους δύο». Για μένα ήταν μαχαιριά στην καρδιά». 

Χαρακτηριστική ήταν η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το πώς αντέδρασαν εκείνο το πρωινό που ξύπνησαν στο κρεβάτι και είδαν την τεράστια διαφορά τηλεθέασης που είχαν με τον Μάρκο Σεφερλή…