Σε λίγη ώρα η κλήρωση των ομίλων Europa League

Το Europa League είναι και πάλι εδώ!

Σήμερα Παρασκευή στις 13:50, σε ζωντανή σύνδεση με το Μονακό, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει, όπως κάθε χρόνο, την κλήρωση για τη φάση των ομίλων της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Μια κλήρωση που θα έχει και τριπλό ελληνικό ενδιαφέρον, εφόσον ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ και ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Στο στούντιο θα βρίσκονται ο Κυριάκος Καψής και ο Μιχάλης Τσώχος, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του ποδοσφαίρου, που θα δίνουν τα δικά τους προγνωστικά και θα σχολιάζουν κάθε λεπτό της κλήρωσης.

Καλεσμένοι στην εκπομπή θα είναι και οι προπονητές των ελληνικών ομάδων που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, οι οποίοι θα σχολιάσουν με τη σειρά τους τη διαμόρφωση των ομίλων και θα μοιραστούν με το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 τις δικές τους πρώτες αντιδράσεις για την κλήρωση.

Η φάση των ομίλων του EUROPA LEAGUE ξεκινάει από την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, ενώ όλες οι μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της συγκεκριμένης διοργάνωσης θα μεταδοθούν ζωντανά από τον ΑΝΤ1.