Σε δύσκολη θέση η Βάνα Μπάρμπα για τη Ζωή Λάσκαρη… Έξαλλη για το ντεκολτέ!

Βάνα Μπάρμπα

"Δεν μπορώ να μιλήσω και μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση... Το ντεκολτέ της Μπάρμπα ξαφνικά, το θεωρώ χαζό"!

Τη Βάνα Μπάρμπα υποδέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό του Happy Day για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια ρώτησε την ηθοποιό για τη Ζωή Λάσκαρη και την ξαφνική της απώλεια. Η Βάνα βούρκωσε και επισήμανε ότι έρχεται σε δύσκολη θέση:

[dfp_ads id=236982]

«Τώρα με φέρνεις σε δύσκολη θέση γιατί… Είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι για μένα η Ζωή. Ήταν δασκάλα… Δεν μπορώ να μιλήσω για τη Ζωή αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολο ακόμα. Οι απώλειες είναι δραματικές. Περνούν τα χρόνια και ξαφνικά ο φίλος σου σού λείπει. Δεν μπορώ να μιλήσω και μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση, ανθρώπους που αγαπώ δεν μπορώ να πω κάτι».

«Σε έφερε σε δύσκολη θέση ένα σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη για το αν το ντεκολτέ σου ήταν…», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνέχεια και η Βάνα Μπάρμπα δεν έκρυψε την ενόχλησή της:

«Το θεωρώ βλακεία αυτό του Νίκου. Ξαφνικά το ντεκολτέ μου τώρα; Εγώ πήγα στην κηδεία της αγαπημένης μου φίλης. Τώρα, αν ξαφνικά έπρεπε κάποιος να δώσει focus στο δικό μου ντεκολτέ, πρόβλημά του. Εγώ αισθανόμουν ότι ήθελα να είμαι εκεί. Δεν έκανα κάτι για να προκαλέσω. Δεν καταλαβαίνω τον Νίκο τώρα, γιατί όλο αυτό. Το ντεκολτέ της Μπάρμπα ξαφνικά, το θεωρώ χαζό. Δεν με στεναχώρησε γιατί θεωρώ ότι είναι ένας έξυπνος και ευφυής άνθρωπος, αλλά δεν έπρεπε να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο».