Σε δύσκολη θέση η Ναταλία Γερμανού! Τι σχολίασε σχετικά με την απόλυση της Ευαγγελίας Αραβανή από την εκπομπή που παρουσίαζε;

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού θυμήθηκε πως της είχαν ανακοινώσει την απομάκρυνση της Ευαγγελίας Αραβανή από το Μες στην καλή χαρά.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ευαγγελίας Αραβανή στην Φαίη Σκορδά το πρωί της Πέμπτης, όπου εκεί η όμορφη παρουσιάστρια του Dancing with the Stars μίλησε για την ξαφνική απομάκρυνση της από το Μες στην καλή χαρά πριν μερικά χρόνια, η Ναταλία Γερμανού, που παρουσίαζε τότε την πρωινή εκπομπή του Alpha αναφέρθηκε στο γεγονός.

[dfp_ads id=236982]

«Απορώ γιατί δεν είπε η Ευαγγελία όταν την κάλεσαν και της είπαν ότι είστε πολλά άτομα στον καναπέ «Πάρτε ένα μεγαλύτερο καναπέ!». Δεν το είπε όμως, ήταν πολύ ευγενική. Η Ευαγγελία έμεινε τρεις εβδομάδες και κάτι μαζί μας. Μας κάλεσαν το ίδιο απόγευμα και τις δύο σε διαφορετικά κτίρια για να μας ανακοινώσουν την απομάκρυνση της Ευαγγελίας. Εμένα με κάλεσαν στο κτίριο της Κάντζας. Εγώ είδα τον τότε διευθυντή προγράμματος, τον ευγενέστατο κύριο Μανώλη Λέκκα, που ελπίζω να είναι πολύ καλά, εργάζεται και ζει σε άλλη χώρα, ένας υπέροχος άνθρωπος. Η Ευαγγελία είδα την project manager, επίσης υπέροχη και ευγενέστατη, στα Studio PRO στο Πικέρμι. Ήταν ίδια ώρα τα ραντεβού, αλλά σε άλλα κτίρια. Μας ανακοινώθηκε το ίδιο πράγμα, ότι η Ευαγγελία αποχωρεί», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, η οποία στη συνέχεια ήρθε σε δύσκολη θέση από τις ερωτήσεις που ακολούθησαν από τους συνεργάτες της.

Η Ευαγγελία Αραβανή τα είπε όλα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Με κάλεσαν ένα απόγευμα…»

Για το αν ο λόγος που αναφέρθηκε στις δύο γυναίκες ήταν επίσης ο ίδιος, η Ναταλία Γερμανού απάντησε ξεκάθαρα όχι, ωστόσο ήρθε σε δύσκολη θέση όταν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης τη ρώτησε αν η Ευαγγελία Αραβανή ήταν τότε η πιο «αδύναμη» στον τηλεοπτικό αέρα από την ομάδα.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Ό,τι κι αν έγινε τότε, ας το αφήσουμε στο τότε, μην τα σκαλίζουμε. Πάντως δεν είχε να κάνει με την αποδοτικότητα της Ευαγγελίας. Η Ευαγγελία ήταν πολύ καλή σε αυτό που κλήθηκε να κάνει, ήταν πάρα πολύ όμορφη, πάρα πολύ λαμπερή, από τις πιο ωραίες παρουσίες εκείνη τη χρονιά στο Μες στην καλή χαρά. Όντως πέρασε το δοκιμαστικό πρώτη και καλύτερη.»

Επίσης, σχετικά με το αν η ίδια είχε λόγο ως παρουσιάστρια, η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Όχι εκείνη την χρονιά. Δεν μπόρεσα να τη σώσω. Προσπάθησα πάρα πολύ. Η Ευαγγελία το ξέρει.»

Ευαγγελία Αραβανή: Απαντά για το κόψιμο της Σπυροπούλου από το DWTS6! Η αντίδραση για τη συμμετοχή της στο Survivor…

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν σχετικά με την Ευαγγελία Αραβανή και το Μες στην καλή χαρά:

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…