Σε αμηχανία ο Ματιάμπα για το γάμο και το μωρό! Η ερώτηση που προσπάθησε να αποφύγει…

Ησαΐας Ματιάμπα

Ο Ησαΐας Ματιάμπα ξεκαθάρισε για την προσωπική του ζωή!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα έκανε την εμφάνιση του Στη Φωλιά των Κου Κου και ο γάμος του βρέθηκε στο επίκεντρο από την αρχή της κουβέντας, παρόλο που ο ίδιος δεν ήταν πρόθυμος, όπως έχει δείξει και η στάση που κρατά όλο αυτό το διάστημα να αποκαλύψει τίποτα.

«Δεν είναι κρυφό. Ο γάμος αφορά εμένα, τη σύζυγό μου και τους δικούς μας. Δεν αφορά κανέναν άλλον. Ούτε τα κανάλια, ούτε κανέναν δημοσιογράφο, ούτε τον τύπο που είδα αργότερα και ήθελα να τον κατεβάσω από τις σκάλες. Δυστυχώς συμβαίνουν κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τα ελέγξεις ή τουλάχιστον δεν τα ελέγχεις εκείνη τη στιγμή, είτε γιατί δε θέλεις να χαλάσεις τη στιγμή, είτε γιατί σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς»

«Πως αποφασίσατε να πάτε να σας παντρέψει ο Ηλίας Ψινάκης;»

Η ερώτηση αυτή της Κατερίνας Καραβάτου «πάγωσε» για λίγο τον τραγουδιστή που προσπάθησε να την αποφύγει…

[dfp_ads id=236982]

«Και αυτά… Όχι, δεν είπες τίποτα κακό, απλά δεν θα πω οποιαδήποτε λεπτομέρεια, οπότε…μια χαρά» είπε ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Κρατερός Κατσούλης προσπάθησε να του δείξει και μια άλλη πλευρά των πραγμάτων, για το αν αυτή η αμυντική στάση που έχει είναι ίσως λίγο υπερβολική. Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως θέλει να χειρίζεται την προσωπική του ζωή…

«Δεν το είχα σκεφτεί αρχικά. Έγινε ό,τι έγινε μέσω κάποιων σκέψεων και συγκυριών. Δεν κρύβω τίποτα και δεν είναι ότι δε λέω κάτι. Δεν θα σου πω ποτέ ότι δεν είναι ευτυχισμένος, θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Περνάω μια φανταστική περίοδο της ζωής μου και έρχονται πάρα πολλά καλά. Από εκεί και πέρα. Το ότι πήγα στον Μαραθώνα και έκανα πολιτικό γάμο εκεί. Ο πολιτικός γάμος έγινε ξεκάθαρα για το παιδί, μέχρι να έρθει αργότερα ο θρησκευτικός. Δεν είναι πράγματα αυτά που πλαισιώνουν αυτό το γεγονός που θα ήθελα να πω γιατί είναι πράγματα που θα ήθελα να τα κρατήσω για εμένα σίγουρα. Όπως κι εγώ δεν ήμουν εκείνη τη στιγμή με το κινητό να ανεβάζω είτε stories είτε post, είτε οτιδήποτε. Και δεν ήθελα ούτε οι δικοί μου να το κάνουν αυτό, ασχέτως αν κάποια, ή κάποιο άτομο από εκεί μέσα υπήρξε και βγήκαν κάποια πράγματα στη φόρα τα οποία δεν ήταν στο χέρι μου.

Εννοείται ότι με ενοχλεί κάτι στο οποίο δεν είμαι σύμφωνος. Και εννοείται ότι προσπαθώ να ζω τις στιγμές μου έτσι όπως θέλω εγώ και για εμένα και για τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Ζούμε σε μια γενιά που όλοι γινόμαστε «μαϊντανοί», όχι μέσω των μέσων, αλλά μέσω της δική μας διάθεσης, εγώ αυτό που θέλω οι δικές μου στιγμές οι σημαντικές, αν θελήσω κάποια στιγμή να τις βγάλω, να τις βγάλω, αλλά κυρίως θέλω να τις κρατάω για εμένα και για τους ανθρώπους που έχω γύρω μου.»

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο.