Σε αμηχανία η Ρώπα με τις ερωτήσεις Μουτσινά – Μπεκατώρου

Ρώπα: «Α ναι εκεί καταλήξαμε ότι πρέπει να πάω να ζητήσω βοήθεια!»

Η κουβέντα στο «Πρωινό ΣουΚου» έφερε σε αμηχανία την ηθοποιό Χρύσα Ρώπα που βρέθηκε στο πλατό του ΑΝΤ1 το πρωί του Σαββάτου.

Νίκος Μουτσινάς: «Τα μοιράζεσαι τα προβλήματα σου;» 
Χρύσα Ρώπα: «Το «φεύγω» δεν είναι φύση μου, είναι λίγο θέση μου. Επειδή έφευγα από μικρή, δεν χωρούσα εκεί, δεν χωρούσα εκεί, το έμαθα. Και δε θέλω να ενοχλώ, δεν θέλω να γίνομαι βάρος σε κάποιον ας πούμε. Ούτε στο παιδί μου.

Νίκος Μουτσινάς: «Χρύσα τόση ώρα κάνουμε εδώ πέρα αυτή την κουβέντα κι εχεις πει κάποια πράγματα για σένα. Λες «εγώ φεύγω», «εγώ στα πατώματα….», έχεις καταλάβει κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Αυτά δεν θα ήθελες κάπως να τα μεταποιήσεις; Όχι να αλλάξεις χαρακτήρα, αλλά να τα ψάξεις, κάποια να τα λύσεις για να σε βοήθήσει σε κάποια πράγματα που σε ταλαιπωρούν.»

«Να πάει σε έναν ψυχολόγο…» συμπλήρωσε η Μαρία Μπεκατώρου και η ηθοποιός προσπάθησε να εξηγήσει τη θέση της πως έχει «αυτοεξάρτηση», ωστόσο οι παρουσιαστές επέμεναν με την Χρύσα Ρώπα να μην κρύβει την ενόχληση της κατά τη διάρκεια της κουβέντας: «Α ναι εκεί καταλήξαμε ότι πρέπει να πάω να ζητήσω βοήθεια».

https://www.youtube.com/embed/y6TXu2ahvR4