«Η …σχέση μου με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη δεν ίσχυε ποτέ»

Γιούρκα Σεϊταρίδη

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν γράψει για εμένα είναι...»

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» και αποκάλυψε πως της έχει γίνει πρόταση για το All Star Dancing, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει κι εκείνη αν και πότε θα βγει το show στον αέρα. Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε ακόμα για την προσωπική της ζωή, αλλά και …ψέματα που έχουν γραφτεί, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

[dfp_ads id=236982]

Προσωπική ζωή

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά» δήλωσε η Έρρικα Πρεζεράκου και δεν απάντησε αρνητικά όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει πιθανότητα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στον επόμενο χρόνο.»

Το μεγαλύτερο ψέμα

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν γράψει για εμένα είναι ότι είμαι γυμνάστρια. Οι σπουδές μου είναι πάνω στην ψυχολογία και στις εναλλακτικές μορφές ψυχοθεραπείας και όλοι οι άνθρωποι γράφουν ότι «η γυμνάστρια», ενώ έκανα απλά πρωταθλητισμό δέκα χρόνια στο άλμα επί κοντώ. Εννοείται ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο που μου έχει τραβήξει εμένα την προσοχή. Τώρα εντάξει, το να λένε ότι ήμουν με αυτόν, ήμουν με εκείνον, σε αυτά γελάω δεν δίνω τόσο πολύ σημασία.»

Η «σχέση» με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη

Όσο για το αν της έχουν χρεώσει κάποια σχέση που δεν ισχύει, η Έρρικα Πρεζεράκου απάντησε: «Είχαν γράψει για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Νομίζω ότι προέκυψε από μια φωτογράφιση για έναν φιλανθρωπικό σκοπό και είχαν βάλει δυάδες. Οπότε βγήκε αυτή η φωτογραφία και κάπως έτσι έγινε για λίγο.»