«Η σχέση μου με την Ελένη Μενεγάκη πέρασε μια περίοδο ψυχρότητας»

Ελένη Μενεγάκη

"Μας ήρθε εντολή από την παραγωγή ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας τσακωμός, ο οποίος θα είναι στημένος, προκειμένου να προκαλέσει τηλεοπτικά νούμερα".

Ο κλινικός διαιτολόγος και διατροφολόγος, Δημήτρης Γρηγοράκης, είναι πολύ γνωστός και μέσα από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις σε εκπομπές πρώτης γραμμής. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για την περίοδο ψυχρότητας στη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για τις στιγμές πίσω από τις κάμερες όσο συνεργαζόταν με τον ΑΝΤ1.

[dfp_ads id=236982]

«Η σχέση μου με την Ελένη Μενεγάκη πέρασε μια περίοδο ψυχρότητας επειδή δεν την ακολούθησα στην αποχώρησή της με κατεύθυνση τον Alpha. Βρεθήκαμε πέρυσι στην εκπομπή της, μετά από 10 χρόνια, όπου πραγματικά ήταν μια πολύ σημαντική συνάντηση.

Ότι ήταν ένας δύσκολος συνεργάτης πριν από τόσα χρόνια στα οποία συνεργαστήκαμε, αυτό μπορώ να στο διαβεβαιώσω. Είναι απαιτητική αλλά νομίζω καλά κάνει. Δεν μπορεί να είναι τόσα χρόνια στην κορυφή χωρίς να έχει απαιτήσεις από τους συνεργάτες. Όταν έβλεπα ότι σήμερα η Ελένη δεν είναι καλά, αυτό περνούσε στην ψυχολογία μου, με έριχνε και δεν μπορούσα να αποδώσω.

Κάποια στιγμή στον ΑΝΤ1, μας ήρθε εντολή από την παραγωγή ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας τσακωμός, ο οποίος θα είναι στημένος, προκειμένου να προκαλέσει τηλεοπτικά νούμερα. Συμμετείχα σε αυτόν τον τσακωμό, δεν θα στο κρύψω αυτό».