Σάσα Σταμάτη: Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά ή του Γιώργου Λιάγκα;

Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη ξεκαθαρίζει...

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε για όλα στο περιοδικό People και στην Σόνια Καζόνι ξεκαθαρίζοντας τι ισχύει για το Πρωινό αλλά και το Late Night Show με τον Γιώργο Λιάγκα.

Έκλεισες επτά χρόνια στο Πρω1νό. Ισχύει πως την επόμενη σεζόν προτεραιότητά σου είναι να κάνεις ένα επόμενο βήμα, μια δική σου εκπομπή;

Αν ήθελα να κάνω κάτι δικό μου, θα το είχα κάνει. Όταν με απέλυσαν από το Mega, με κάλεσαν δύο κανάλια και μου ζήτησαν να κάνω κάτι δικό μου και να βγω μπροστά. Δεν το έκανα, γύρισα πίσω στο Πρω1νό, όταν τα παιδιά κατάφεραν να ανακαλέσουν την απόλυσή μου και τους ευχαριστώ για αυτό. Εγώ δεν πιστεύω στις μονάδες, πιστεύω στις ομάδες.

Δεν θέλεις δηλαδή να γίνεις κεντρική;

Έχω τρομερή ανασφάλεια. Δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση. Πόσο μάλλον για να κάνω κάτι μόνη μου. Σε κάτι άλλο, ναι, θα ήθελα να δοκιμαστώ, αλλά δεν είναι τόσο απλό.

Σε ρεπορτάζ εκπομπής ειπώθηκε ως δεδομένο πως δεν θα είσαι στο Πρω1νό τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχει κάποια απόφαση ακόμα. Έκανα πριν από λίγες μέρες μια συζήτηση με τον Γιάννη Λάτσιο, ένιωσα βέβαια περισσότερο πως πήγα σε ψυχολόγο παρά στο διευθυντή μου. Έχει αυτό το χάρισμα ο Λάτσιος, να σε κάνει να νιώθεις άνετα. Είπαμε πολλά πράγματα αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει κάπου, οπότε δεν μπορώ να σου ανακοινώσω τίποτα.

Στο late night show του Γιώργου Λιάγκα υπάρχουν συζητήσεις να είσαι;

Όχι, δεν έχω κάνει καμία κουβέντα με τον Γιώργο. Παρεμπιπτόντως η Φαίη είναι η πρώην γυναίκα του Γιώργου και έχουν και δύο παιδιά μαζί. Ο Γιώργος δεν θα πήγαινε σε καμία περίπτωση να πειράξει συνεργάτη της Φαίης. Δεν είναι μόνο η τηλεόραση, η δόξα και η τηλεθέαση, υπάρχουν και όρια. Και στην τελική, γιατί να φύγεις από ένα πάνελ για να πας σε ένα άλλο; Θέλω να πω πως περνάω πολύ ωραία στο Πρω1νό. Η Φαίη είναι μια παρουσιάστρια που δεν έχει θέμα να φανεί μόνο εκείνη, είναι πολύ κουλ και μας δίνει άπλετο χώρο, κάτι που δεν υπάρχει στην αγορά. Δεν έχω δουλέψει με άλλη παρουσιάστρια αλλά ξέρω πια τι συμβαίνει. Νιώθω ότι έπιασα το 10 το καλό από την αρχή και είμαι πολύ τυχερή.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.