Σάσα Σταμάτη: Πέρασε από δοκιμαστικό για το Lucky Room – Ποιες διεκδικούν μια θέση δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα;

Σάσα Σταμάτη

Ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα για να βρεθούν στο νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα;

Για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, το Lucky Room έκανε δοκιμαστικό η Σάσα Σταμάτη, ώστε να βρεθεί στο πλευρό του πρώην συνεργάτη της από το Πρωινό Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος θα είναι και ο παρουσιαστής του.

[dfp_ads id=236982]

«Έγινε δοκιμαστικό, πέρασαν πολλές κοπέλες, ταλαντούχες. Έκανα πρώτη δοκιμαστικό για να φύγω, τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω, ας κερδίσει η καλύτερη» είπε η Σάσα Σταμάτη σε δηλώσεις της στον Μαρίνο Βυθούλκα και στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Η δημοσιογράφος θεωρεί πως το να περάσει από δοκιμαστικό είναι κάτι δίκαιο, παρόλο που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με επιτυχία με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς εδώ πρόκειται για συγκεκριμένο και μεγάλο πρότζεκτ και το πρόσωπο που θα το αναλάβει θα πρέπει να … το έχει.

«Θεωρώ ότι είναι πιο δίκαιο αυτό. Μετά θα έλεγαν ότι η Σάσα δεν έκανε δοκιμαστικό και δεν θα ήθελα καθόλου να γίνει τέτοια ιστορία. Και να σου πω κάτι; Εδώ πέρα πρόκειται για δουλειά. Είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ, δεν μπορεί ο Γιώργος να παίξει με αυτό το πράγμα, είναι η δουλειά του, είναι η δουλειά μας. Δεν μπορείς να πάρεις κάποια που δεν το έχει. Είναι συγκεκριμένο το πράγμα που πρέπει να κάνει η κοπέλα και πρέπει να το έχει για να το κάνει» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας, στα επικρατέστερα πρόσωπα είναι η Σάσα Σταμάτη, η Ιλένια Ουίλιαμς, η Νικολέτα Ράλλη και η Ευαγγελία Τσιορλίδα.