Η Σάσα Σταμάτη κοιτάζει κατάματα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και παίρνει τη ρεβάνς!

Σάσα Σταμάτη

«Δεν φοβάμαι κάτι. Αποδείχτηκε ότι το ρεπορτάζ ήταν αληθές και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, με πολύ πάθος και χωρίς φόβο»!

Είναι από εκείνα τα τηλεοπτικά στιγμιότυπα που έχουμε σπάνια την ευκαιρία να βλέπουμε. Στο Πρωινό της Τετάρτης, η Σάσα Σταμάτη με λίγα λόγια και χαρακτηριστικό βλέμμα και χαμόγελο, έστειλε το μήνυμά της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

[dfp_ads id=236982]

Αφορμή στάθηκε η δημοσίευση φωτογραφιών που δείχνουν την παρουσιάστρια του Alpha να τραβάει το μπλουζάκι του αγαπημένου της σε νυχτερινό κέντρο, κατά τη διάρκεια έντονου καβγά που είχαν μεταξύ τους. Η Σάσα Σταμάτη παρέμεινε σιωπηλή σε όλη τη διάρκεια του σχολιασμού και όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της εκείνη πήρε την εκδίκησή της…

Αποδείχτηκε ότι το ρεπορτάζ ήταν αληθές

«Εγώ αν θέλετε μπορώ να μιλήσω για την αθώωσή μου. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αθωώθηκα πανηγυρικά!», ανέφερε η Σάσα Σταμάτη για την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για τη διαμάχη της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Δεν φοβάμαι κάτι για να μιλήσω ,αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον να πω κάτι. Τι να πεις; Για να πεις είναι; Δεν φοβάμαι κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη, τον κ. Δημητρακόπουλο, την Ελεάννα Τρυφίδου…» συνέχισε η Σάσα και κοίταξε την κάμερα: «Αθωώθηκα! Αποδείχτηκε ότι το ρεπορτάζ που δουλεύω στο Πρωινό 7 χρόνια εδώ ήταν αληθές και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, με πολύ πάθος και χωρίς φόβο»!

«Να πάμε σε μια γυναίκα σοβαρή…», πρόσθεσε στη συνέχεια για να αλλάξουν συζήτηση.