Σάρωσε σε τηλεθέαση η πανέμορφη Έλλη Παπαγγελή στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ!

Η συνάντησή της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό...

Η λαμπερή Έλλη Παπαγγελή ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Μονακό. Το γνωστό μοντέλο που βρέθηκε στο πριγκιπάτο ως πρέσβειρα πολυεθνικής εταιρείας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έτυχε να παρακολουθήσω τον συγκεκριμένο αγώνα ποδοσφαίρου που παίζουν μεταξύ τους οι πιλότοι της Formula 1 πριν το Grand Prix, για φιλανθρωπικό σκοπό. Εγώ πήγα για δουλειά εκεί. Ήταν μια εταιρεία χορηγός στον αγώνα και ως μοντέλο της εταιρείας έπρεπε να είμαι εκεί να παρακολουθήσω. Στον πάγκο του αγωνιστικού χώρου που καθόμασταν, έρχεται κάποια στιγμή ο πρίγκιπας Αλβέρτος για να συγχαρεί τους παίκτες και έτυχε να γνωριστούμε. Με ρώτησε από που είμαι, του είπα από την Ελλάδα. Νόμιζε ότι είμαι από την Ιταλία. Μου είπε ότι επισκέπτεται την Ελλάδα κάθε χρόνο και ότι του αρέσει να πηγαίνει διακοπές στα νησιά».

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η τηλεθέαση του Όλα Μπίπ εκτοξεύθηκε μέχρι το 29,5% την ώρα που η όμορφη Έλλη έκανε την εμφάνισή της στο πλατό του Θέμου.