Sarah Shahi: Θελω πολύ να γνωρίσω του Έλληνες από κοντά

«Είναι πλούσιος συναισθηματικά ο ρόλος που καλούμαι να υποδυθώ και γι΄ αυτό είναι πολύ καλός. Μπορώ σε μια σκηνή να ουρλιάζω και σε μια άλλη να κλαίω. Εχει μεγάλη γκάμα», δηλώνει η Sarah στον Λευτέρη μπιντέλα για το ΕΘΝΟΣ.

«Με τον άντρα μου προσπαθώ να μοιραζόμαστε τα πάντα, γιατί αλλιώς ξαφνικά, ζεις ξεχωριστές ζωές. Δεν θέλω να αισθάνομαι ότι δεν είμαι καλή μητέρα. Επίσης έχω πει στον εαυτό μου ότι θα είμαι πάντα διαθέσιμη πνευματικά για τον γιο μου. Ακόμα και όταν έχω δουλέψει για 16 ώρες σερί, όταν γυρνάω σπίτι θα παίξω με τον γιο μου, θα τον θηλάσω και θα τον κοιμίσω», λέει, καθώς εξηγεί πως ισορροπεί ανάμεσα στην τρέλα του Hollywood και την οικογένειά της.

Για το πως έγινε ηθοποιός, η Sarah σημειώνει: «Ημουν τσίρλιντερ και ο Ρόμπερτ Αλτμαν είχε έρθει να γυρίσει το «Ο Δρ. Τ. και οι γυναίκες του», στο οποίο εργάστηκα ως κομπάρσος. Οταν τελείωσαν τα γυρίσματα ήρθε και μου είπε «νομίζω ότι έχεις ό,τι χρειάζεται, έχεις κάτι ξεχωριστό, πρέπει να έρθεις στο Λος Αντζελες και θέλω να σε βοηθήσω» και μου έδωσε το τηλέφωνό του να τον βρω. Κι έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου.

Για τους Έλληνες θαυμαστές της, η διάσημη -πλέον- πρωταγωνίστρια δηλώνει: «Δεν έχω έρθει ποτέ στην όμορφη Ελλάδα σας και θα το ήθελα πολύ και να σας γνωρίσω από κοντά».

Πως και πότε θα μπορέσετε να την απολαύσετε από την τηλεοπτική σας οθόνη; Το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα μεταδοθεί στις 25 Απριλίου στις 9 μ.μ. και στη συνέχεια κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα με διπλό επεισόδιο, στο Universal Channel, μέσω Conn-X TV.