Σάρα Εσκενάζυ: Το ξεχωριστό δώρο που δέχτηκε μετά το Survivor!

Σάρα Εσκενάζυ

Συγκινημένη η Σάρα Εσκενάζυ αποκάλυψε στον Στέλιο Χανταμπάκη ποιο ήταν το πιο ξεχωριστό δώρο που δέχτηκε μετά το Survivor.

Η Σάρα Εσκενάζυ έκανε ποδαρικό στην εκπομπή του Στέλιο Χανταμπάκη. Στο Santo Stelio που ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής, η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και αποκάλυψε μεταξύ άλλων για τα δώρα που δέχτηκε βγαίνοντας από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ένα όμως από αυτά έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Γιατί προέρχεται από ένα αγαπημένο της πρόσωπο… τον πατέρα της, Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

[dfp_ads id=236982]

«Δέχτηκα πάρα πολλά δώρα, ειδικά από μικρά παιδιά, που σε κάνουν ευτυχισμένη. Αλλά δέχτηκα και, δεν το έχω πει πουθενά, ένα φοβερό δώρο από τον μπαμπά μου. Είναι τιμή μου για αυτό. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Ευχαριστώ μπαμπά. Μου αφιέρωσε το δεύτερο βιβλίο του και έχει βάλει και μπροστά στο εξώφυλλο του εμένα. Ήταν ένα φοβερό δώρο που πραγματικά δείχνει πόσο με αγαπάει και πόσο τον αγαπάω κι εγώ και τον ευχαριστώ για όλα όσα μου έχει δώσει στη ζωή μου» ανέφερε συγκινημένη η Σάρα Εσκενάζυ.

Santo Stelio: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα του Στέλιου Χανταμπάκη στον ΣΚΑΪ;