Σάκης Τανιμανίδης: Πώς αντέδρασε η κοπέλα του όταν έμαθε ότι θα πάει στο Survivor;

Σάκης Τανιμανίδης

Πόσο καιρό είναι ο Σάκης Τανιμανίδης με την κοπέλα του;

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε στον Θέμο Αναστασιάδη ποια ήταν η αντίδραση της κοπέλας του όταν έμαθε ότι θα πάει για 4 μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι περίπου 1,5 χρόνο με την Χριστίνα Μπόμπα, αν και οι πρώτοι μήνες ήταν όπως είπε μακριά της. Τώρα, η ιστορία θα επαναληφθεί αφού, ως παρουσιαστής του Survivor θα λείψει για καιρό από κοντά της.

[dfp_ads id=236982]

«Είμαστε κοντά στον 1,5 χρόνο μαζί. Τους πρώτους 8 μήνες βρεθήκαμε 2 μέρες γιατί έλειπα στο εξωτερικό για το World Party. Στα χαρτιά το καταστατικό λέει ημερομηνία ίδρυσης της εταιρείας τότε, αλλά το πότε ξεκίνησε ο τζίρος είναι λίγο πιο μετά» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτοντας και την αντίδραση της για το Survivor:

«Είχε επαγγελματική άποψη και προσωπική. Μου είπε πρώτα την επαγγελματική που ήταν «οπωσδήποτε να πας είναι πάρα πολύ καλή παραγωγή και η εκπομπή σου ταιριάζει πολύ». Άρχισα εγώ να χαίρομαι και να μιλάω και εκεί που μιλούσα μου λέει «είναι δυνατόν να σηκωθείς να φύγεις και να με αφήσεις μόνη μου; Αυτό ήταν επαγγελματικά, προσωπικά… που πας;»

Σάκης Τανιμανίδης: Ξέρετε ποια είναι η πανέμορφη κοπέλα του;