Σάκης Τανιμανίδης: «Οι πολιτικοί μας είναι οι πιο «ταξιδιάρικοι» του πλανήτη αφού διώχνουν όλους τους Έλληνες από την χώρα τους!»

Η συνέντευξη του παρουσιαστή του World Party στον Γιώργο Σατσίδη.

Την πρώτη του αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο παρουσιαστής και παραγωγός του World Party στην εκπομπή Mega View με το Γιώργο Σατσίδη που μεταδίδεται στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία μέσα από το δορυφορικό κανάλι του Μega, Mega Cosmos. O Σάκης μίλησε για τις συναρπαστικές εμπειρίες που ζει μέσα από την εκπομπή αλλά και πώς αυτές τον έκαναν να βλέπει την πραγματικότητα στην Ελλάδα με άλλο μάτι.
«Οι Έλληνες, είπε χαρακτηριστικά, είναι από τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους στον κόσμο και δεν είναι τυχαίο ότι τα καταφέρνουν παντού. Στο μονο μέρος στο οποίο δεν πετυχαίνουν οι Έλληνες είναι η Ελλάδα….!
Δεν υπάρχει καλύτερο επίπεδο από εκείνο των πολιτικών μας και είμαστε τυχεροί που τους έχουμε και έχουν φέρει αυτή την κατάσταση στην χώρα μας εδω και πολλά χρόνια. Δεν χωράει αμφιβολία, ειναι οι πιο «ταξιδιάρικοι» πολιτικοί του πλανήτη αφού τους διώχνουν όλους από την χώρα τους!»

Ο Mr World Party μίλησε ακόμα και για την δημοσιότητα και το πώς αυτή έχει επηρεάσει τις προσωπικές του σχέσεις και φυσικά τα 18 συναρπαστικά ταξίδια που κάνει κάθε σεζόν με την εκπομπή και τα οποία κάνουν μια ερωτική σχέση…πολύπλοκη!

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη του Σάκη Τανιμανίδη στο Γιώργο Σατσίδη και στο Mega View: