Σάκης Τανιμανίδης: Απαντά για το πλάνο με το πακέτο τσιγάρα στο Survivor!

Σάκης Τανιμανίδης

Τι λέει για τους παλαιότερους παίκτες του Survivor που δηλώνουν πως η νέα εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι τόσο σκληρή;

Ο Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφήθηκε στον Άγιο Δομίνικο για το περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή και μίλησε για όλα στην Σόνια Καζόνι.

Είναι όντως τόσο σκληρά τα πράγματα στο Survivor όσο φαίνονται στην τηλεόραση; Βγήκε, ας πούμε, ένα print screen που δείχνει ένα πακέτο και είπαν πως είναι τσιγάρα και ότι ίσως η παραγωγή να μην είναι τόσο σκληρή με τους παίκτες.

«Χα, χα! Η μεγάλη επιτυχία φέρνει και μεγάλη αμφισβήτηση. Αυτά τα δυο πάνε πακέτο, όχι όμως το πακέτο τσιγάρα στο οποίο αναφέρεσαι, που δεν υπάρχει πουθενά. Τα πράγματα είναι τόσο σκληρά όσο φαίνονται στην τηλεόραση, και αυτό είναι αρκετά εμφανές στα συναισθήματα και τα πρόσωπα των παικτών. Όλα τα άλλα περιττεύουν.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!

Οι παλιοί παίκτες ισχυρίζονται πως τώρα δεν είναι αρκετά σκληρό το νέο Survivor, γιατί οι παίκτες έχουν φαγητό, ξυρίζονται και έχουν (σ.σ. ευτυχώς) άμεση περίθαλψη. Η Ορθούλα Παπαδάκου σε συνέντευξή της δήλωσε πως το έπαθλό τους μετά από μια δοκιμασία μπορεί να ήταν ένα ζωντανό φίδι και όχι μπέργκερ. Υπάρχουν σκέψεις να «σκληρύνουν» οι δοκιμασίες στην πορεία;

«…Οι παίκτες έχουν περίθαλψη;!». Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει πουθενά τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου η παραγωγή θα αφήσει ένα συμμετέχοντα με πρόβλημα υγείας στη μοίρα του! Είναι κοινός νους ότι καμία εταιρεία δεν θα πάρει το ρίσκο μιας τραγωδίας. Δεν γνωρίζω τι συνέβαινε στα προηγούμενα Survivor, οπότε θα μιλήσω για αυτό που ζω εδώ, στη Δομινικανή Δημοκρατία, και θα σου πω ότι είναι πολύ σκληρό… τόσο σκληρό, που ήδη έχει χρειαστεί ιατρική βοήθεια κάποιες φορές για τους παίκτες!»