Ρούλα Πατεράκη: Η ενόχληση της όταν την ρώτησαν ξανά για την Φουρέιρα και τον Ρουβά

Ρούλα Πατεράκη

«Αν εκείνοι πιστεύουν ότι μπορούν μέσα από μία εκπαίδευση να φτάσουν και να γίνουν σημαντικοί...»

Με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Ρούλα Πατεράκη μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Όταν όμως ρωτήθηκε για τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα η ίδια δεν έκρυψε την ενόχληση της που ρωτάται ξανά για αυτό το θέμα, ενώ έχει απαντήσει πολλές φορές.

[dfp_ads id=236982]

«Γιατί πάντα με ρωτάτε τα ίδια πράγματα; Για τον Σάκη και την Ελένη έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές. Μίλησα πολύ περισσότερες φορές από ότι έχω μιλήσει για τον Αύγουστο Στρίντμπεργκ. Τι να πιστεύω εγώ; Τι πιστεύουν εκείνοι για τον εαυτό τους… Αν εκείνοι πιστεύουν ότι μπορούν μέσα από μία εκπαίδευση να φτάσουν και να γίνουν σημαντικοί, θα γίνουν. Δεν εξαρτάται από εμένα το να γίνουν ή να μην γίνουν. Ούτε εξαρτάται να είμαι εγώ ο δάσκαλος τους για να γίνουν. Ούτε οι άνθρωποι αυτοί ήταν έτσι μαθητές μου.

Εγώ με τον Σάκη ήμασταν συνάδελφοι στη σκηνή. Δεν ήταν μαθητής μου ποτέ ο άνθρωπος. Όσον αφορά την Ελένη, έχει έρθει στο στούντιο μου, έχει πάρει κάποια μαθήματα και είχα μια πάρα πολύ καλή σχέση, ανθρώπινη. Δεν μπορώ να τη συμβουλεύσω την κοπέλα τι να κάνει, κανέναν δεν μπορώ να συμβουλεύσω», είπε η Ρούλα Πατεράκη.