Ρούλα Κορομηλά: «Δεν αποκλείεται να κάνω και κίνηση “καµικάζι”!»

«Βλέπουµε κάποιους παρουσιαστές, αντί µε όλες τους τις δυνάµεις να είναι συγκεντρωµένοι, να παίζουν µε το κινητό τους»

Μια συνέντευξη που έδωσε η Ρούλα Κορομηλά στην Αλεξάνδρα Τσόλκα λίγο πριν ξεσπάσει ο θόρυβος από την τηλεοπτική επιστροφή της ως κριτής στο Just The 2 Of Us, ίσως δίνει κάποιες απαντήσεις σε μερικές από τις ερωτήσεις που έχουν προκύψει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια… 

Οι παρουσιαστές σήμερα

Τι επίπεδο είναι αυτό που οι παρουσιαστές γίνονται κριτικοί και κριτές των πάντων, και µάλιστα χωρίς επιχειρηµατολογία, και εκτίθενται ώστε να φαίνονται εµπαθείς; Άσε που πια στον αέρα της εκποµπής βλέπουµε κάποιους παρουσιαστές, αντί µε όλες τους τις δυνάµεις να είναι συγκεντρωµένοι, να παίζουν µε το κινητό τους. Η τηλεόραση, όπως τη γνωρίζω εγώ -και τη γνωρίζω καλά- δεν έχει ωράριο.

Οι παρουσιαστές πρέπει να αποτελούν πρότυπα και ειδικά αυτή την εποχή που όλα καταρρέουν, που όλοι ενοχοποιούνται, όλα απαξιώνονται και που όλος ο κόσµος υποφέρει. Οι κινήσεις τους, η συμπεριφορά τους, η προβολή τους και ο δημόσιος λόγος τους να είναι μετρηµένος, ταπεινός, οικείος, να μη σε βλέπουν με τις τσάντες στα πολυτελή ψώνια και στη χλιδάτη ζωή. Όχι ακρότητες και υπερβολές. Ελπίζω να μην ακουστώ διδακτική, να μη φαίνοµαι πως κουνάω το δάχτυλο, αλλά νομίζω πως μετά από 25 χρόνια τηλεόρασης, μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες, μπορώ να διατυπώσω τη δική μου άποψη.

Η επιστροφή της

Θα έκανα τηλεόραση, λοιπόν, ξανά αν προέκυπτε κάτι νέο, διαφορετικό, ελκυστικό, που θα µε γοήτευε τόσο ώστε να πιστεύω πως θα σαγηνεύσει και το κοινό, ώστε να του αφοσιωθώ όπως έκανα πάντα, χρόνια τώρα, µε πάθος και εµµονή, προσωπικό αν θες κόστος, αλλά πάντα µε σεβασµό στο κοινό. Βέβαια, επειδή είµαι και απρόβλεπτη, αν κάτι µε παθιάσει ξαφνικά, µου κάνει “κλικ”, µε πείσει για τη διαφορετικότητα και το κέφι του, δεν αποκλείεται να κάνω και κίνηση “καµικάζι”. Ας µη λεµε και πολλά λοιπόν…

Restart

Υπήρξα πίσω από τις κάµερες, ναι. Και είδα κάποιους από τους παρουσιαστές να σακατεύονται µεταξύ τους! Ευτυχώς και δυστυχώς που την έζησα αυτή την εµπειρία. Η τηλεόραση θέλει restart σε κάποια στελέχη, σε ανθρώπους πίσω από τις κάµερες και σε επικεφαλής. Restart και αξιοποίηση νέων ανθρώπων, όπου µαζί µε τους έµπειρους θα ορίσουν το αντικείµενο απ’ την αρχή. 

//www.youtube.com/embed/733jp18o-3E

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας: «Θλιβομαι… Θα μιλάω όπως θέλω»!

Μουτσινάς για Λιάγκα: «Έφυγε με νεύρα από το Mega, για αυτό το βρίζει» 

Γενικευμένη επίθεση Λιάγκα σε Μακρυπούλια, Κορομηλά, J2US!

Ρούλα Κορομηλά: «Είμαι παρουσιάστρια, δεν είμαι κριτής»!