Ρώπα σε Σκορδά-Λιάγκα: «Να σας ζήσει»! – «Για μένα δεν υπάρχει πια»!

Με το καλημέρα σας ευχήθηκε στην Φαίη και τον Γιώργο για το μωρό! Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τους λόγους που την οδήγησαν στο Παρίσι. Πώς σχολιάζει τη "συγνώμη" του Θανάση Λάλα;

Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε στην πολυθρώνα του Πρωινό, απέναντι από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και μπήκε αμέσως στο ψητό… «Έμαθα τα ευχάριστα νέα. Δεν το ήξερα. Να σας ζήσει! Όλα να πάνε καλά»!

Ο Γιώργος, εξαιρετικά αμήχανος, απέφυγε να σχολιάσει. Η Φαίη, χαμογελώντας, είπε: «Ευχαριστούμε πολύ! Μακάρι»…

«Οι κρίσεις τον ανθρώπων ξεκίνησαν με το ΠΑΣΟΚ γιατί έπεσε πολύ χρήμα και ξεχάσαμε τις ανθρώπινες ανάγκες.» και «Είμαι καταθλιπτική εκ γενετής!», ήταν μερικές μόνο από τις χαρακτηριστικές φράσεις που χρησιμοποίησε η ηθοποιός.

Σχετικά με το περιστατικό που στάθηκε αφορμή να φύγει τον περασμένο χρόνο στο Παρίσι, η Χρύσα Ρώπα αποκάλυψε: «Τρακάραμε, χτύπησα πολύ άσχημα, μεταμορφώθηκε το πρόσωπό μου, δεν πήρα ούτε ένα φράγκο από αυτή την ασφάλεια, έχασα χειμωνιάτικη δουλειά. Στο Παρίσι έκανα άσχετες δουλειές που κανείς δεν έλεγε «ααα η Ρώπα κάνει αυτό». Είμαι παγκοσμίως άγνωστη»!

Όσο για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Θανάση Λάλα και τη δημόσια συγνώμη που της ζήτησε, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν θέλω να δώσω καμία συνέχεια. Δεν έχω πόλεμο με κανέναν. Ζήτησε συγνώμη… και λοιπόν; Τι έγινε; Να έρθω να σου κάψω εγώ το σπίτι και το αυτοκίνητο και να σου ζητήσω συγνώμη, σου αρκεί; Αυτή είναι μια σχέση που για μένα δεν υπάρχει πια».

//www.youtube.com/embed/0YMlUu4S_Lg

Διαβάστε ακόμα:

Χρύσα Ρώπα: » Στα 12 μου έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη»

Οι «απορίες» της Ελένης που έκαναν τη Ρώπα να πέσει από τον καναπέ