Ρώμας: «Κατάφερα να είμαι ο πιο διαχρονικός ηθοποιός της τηλεοπτικής ιστορίας»

Πιστεύει ότι του κάνουν κακό οι τόσες επαναλήψεις των σίριαλ του;

Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας μίλησε στον Πάνο Γιαννακόπουλο και στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly για την αρχή της ενασχόλησης του με την υποκριτική, το σίριαλ που «πάγωσε» αλλά και το πως νοιώθει για τις πολλές επαναλήψεις των σίριαλ του.

Προέρχεστε από εύπορη οικογένεια. Ήταν η ενασχόληση με την υποκριτική η μεγαλύτερη επανάσταση της ζωής σας;

Ναι. Μάλωσα πολύ με τους γενείς μου τότε. Θα έλεγα πλέον ότι η μητέρα μου είναι περήφανη. Ο πατέρας μου δε ζει πια. Μου είχε απαγορεύσει να χρησιμοποιώ το όνομα του. Έκανα καριέρα με το επίθετο της μητέρας μου. Και αυτό βέβαια το «πλήρωσε» κατά κάποιον τρόπο λίγο πριν πεθάνει. Είχα γίνει ήδη πολύ γνωστός στο πανελλήνιο και όσοι τον έβλεπαν τον αποκαλούσαν «κύριε Ρώμα».

Πιστός στον ΑΝΤ1. Και το καινούριο σίριαλ που γράψατε εκεί το δώσατε. Γιατί πάγωσε;

Δεν το έδωσα. Μου το ζήτησαν. Έχει παγώσει και δεν έχω κάνει καμία προσπάθεια να το ξεπαγώσω γιατί στην πορεία έχω πειστεί ότι το σύμπαν ή ο Θεός μας δίνει σημάδια. Δεν προχώρησε τόσο χρήγορα όσο θα μπορούσε δεδομένων των τεράστιων επιτυχιών και των επαναλήψεων από τις οποίες ο ΑΝΤ1 εισπράττει ακόμη πολλά λεφτά από τις τηλεθεάσεις…

Δεν σας κάνουν κακό οι τόσες επαναλήψεις;

Δεν μου κάνουν κανένα κακό. Με έχουν κρατήσει ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου, γιατί κατάφερα να είμαι ο πιο διαχρονικός ηθοποιός της τηλεοπτικής ιστορίας. Δεν μου έκαναν κακό επειδή η τηλεόραση δεν είναι το κέντρο της ζωής μου. Αντίθετα μου επισήμαναν ότι δεν πρέπει να επιμένω μόνο σε αυτό το μέσο.