Rising Star:,Οι υπεύθυνοι του καναλιού κάνουν δεύτερες σκέψεις…

Όπως έχω γράψει και τις προηγούμενες μέρες, στο κανάλι της Μεσογείων, οι υπεύθυνοι είναι σκεπτικοί και εξετάζουν κάθε κίνηση, προκειμένου να αποφασίσουν τι θα κρατήσουν και τι θα “πετάξουν”.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και δε θέλουν σε καμία περίπτωση, να ρισκάρουν να κάνουν κάποια κίνηση και να βγάλουν στον τηλεοπτικό αέρα, κάποιο πρόγραμμα, που μπορεί να μην αποφέρει το απαιτούμενο αποτέλεσμα , που μεταφράζεται σε υψηλό νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ένα project, που επανεξετάζουν είναι αυτό του Rizing Star.Το σόου, που οι υπεύθυνοι του καναλιού, είχαν ανακοινώσει, ότι θα βγει αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, κινδυνεύει να μείνει εκτός προγραμματισμού του καναλιού.

Οι πληροφορίες μου λένε , πως οι υπεύθυνοι, είδαν την πορεία του Rising Star, στο εξωτερικό και δεν έμειναν ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι. Αν σκεφτεί κανείς και το γεγονός ότι πρόκειται για μια πολύ ακριβή παραγωγή, υπάρχουν από το κανάλι δεύτερες σκέψεις.

Επίσης το γεγονός ότι στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν βγαίνει στον αέρα και το “The Voice” στον Αντ1, που δείχνει ότι έχει πείσει τον κόσμο, το Mega, σκέφτεται διπλά να μπει στον ανταγωνισμό με ένα αντίστοιχο σόου,που μπορεί να μην αποδώσει σε νούμερα τηλεθέασης.

Όλα αυτά βέβαια βέβαια δεν έχουν αποφασιστεί και μέχρι στιγμής είναι μόνο σκέψεις του καναλιού, που δικαίως βάζουν κάτω τα δεδομένα και μετράνε προσεκτικά τις κινήσεις τους και τα επόμενα βήματα τους.

Παυλίνα Ντάσιου