Rising Star: Πρεμιέρα απόψε στον ΑΝΤ1

Rising Star

Η ψηφοφορία, τα live, και τα έπαθλα του νικητή του Rising Star.

Τον πρώτο λόγο έχουν τώρα οι τηλεθεατές και ψηφίζουν live τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη για να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece.

Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας. Ο Γιώργος Λιάγκας θα βρίσκεται στην παρουσίαση του show μαζί με την Καλομοίρα που θα μεταφέρει τον παλμό από το backstage.

Το Rising Star, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργούς συμμετοχής των τηλεθεατών στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, κάνει πρεμιέρα στον ANT1, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21.00.

Εκατομμύρια fans σε όλο τον πλανήτη παρακολουθούν και αναδεικνύουν το επόμενο Rising Star σε περισσότερες από 17 χώρες. Η.Π.Α., Κίνα, Γαλλία, Ισραήλ, Βραζιλία, Αργεντινή, Πορτογαλία, Τουρκία, Ουγγαρία, Ινδονησία είναι μερικές από τις χώρες, στις οποίες μεταδόθηκε με τεράστια επιτυχία το πρόγραμμα, αναδεικνύοντας έτσι δεκάδες νέα ταλέντα της μουσικής βιομηχανίας.

Τα live και η ψηφοφορία

Αυτό που διαφοροποιεί το Rising Star από τα υπόλοιπα μουσικά shows είναι ότι ο τηλεθεατής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ψηφίζει σε πραγματικό χρόνο τον διαγωνιζόμενο, μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”,  κατάλληλη για φορητές συσκευές (smartphones & tablets). Ο χρήστης προκειμένου να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει να κάνει εγγραφή είτε μέσω του λογαριασμού του  στο Facebook είτε στο Twitter, είτε στο Google+.

Το πρόγραμμα εξελίσσεται σε 18 live επεισόδια με πολύ τραγούδι, εξαιρετικές ερμηνείες, δράση αλλά και αγωνία για το αποτέλεσμα. Στην πρεμιέρα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21:00, θα δούμε τους διαγωνιζόμενους πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο, χωρίς οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές. Κάθε φορά που ένας τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο στον εκάστοτε τραγουδιστή και εφόσον το επιθυμεί, θα εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο.

Όταν οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό, μέσω του Rising Star Greece, τότε αυτομάτως ο τοίχος ανεβαίνει, ο διαγωνιζόμενος βλέπει το κοινό και τους κριτές και περνάει στο επόμενο στάδιο του show. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ψήφος του κάθε κριτή αντιστοιχεί στο 7%.

Ο μεγάλος νικητής του ελληνικού Rising Star θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Heaven Music αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€.