Rising Star: Όλα όσα έγιναν στο 3ο Live!

Rising Star

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στη σκηνή του μουσικού talent show του ΑΝΤ1!

Λίγα λεπτά πριν τη μία το βράδυ ολοκληρώθηκε το 3o live του Rising Star! Δεκαπέντε παίκτες βγήκαν στη σκηνή και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δώδεκα κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, ενώ τρεις ήταν αυτοί που δεν έπεισαν την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό. Η Κέλλυ Βουδούρη, σύμφωνα με τις ψήφους που πήρε, ήταν ότι καλύτερο πέρασε σήμερα το βράδυ! Πήρε 94% στην ψηφοφορία, καθώς η ερμηνεία της στο «Εγώ μιλάω για δύναμη» ήταν εξαιρετική!

Ο Αντώνης Ρέμος «καρφώνει» ξανά το The Voice!

00:44 Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς έκλεισε ο Χρήστος Κεραμάρης, ο οποίος είπε το «Use somebody» από Kings of Leon! Ο 30χρονος ξεσήκωσε το πλατό με την ερμηνεία του και με 93% κέρδισε μια θέση στο Rising Star.

00:29 «Εγώ μιλάω για δύναμη» τραγούδησε η Κέλλυ Βουδούρη και πραγματικά ήταν εξαιρετική η ερμηνεία της. Η 26χρονη έσπασε με τη σειρά της το προηγούμενο ρεκόρ της βραδιάς και με 95% πέρασε στην επόμενη φάση του show!

00:07 Ρεκόρ έκανε στη σημερινή βραδιά ο Μανώλης Βονάκης, καθώς η ερμηνεία του στο «Δεν έχω χρόνο» του έδωσε 94% στην ψηφοφορία.

23:59 Η 19χρονη Κωνσταντίνα Γκαραβέλα δεν τα κατάφερε στη σκηνή του Rising Star! Είπε το τραγούδι «Personal Jesus» και μόνο οι Ρέμος-Μακεδόνας ψήφισαν υπέρ της. Με 46% στην ψηφοφορία δεν κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο.

23:50 Η Χριστίνα Καραφυλλάκη ταξίδεψε από την Ολλανδία για το Rising Star και ερμήνευσε πάνω στη σκηνή «Ένα τραγούδι πες μου ακόμα». Τα τέσσερα «ναι» των κριτών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ανέβασμα του τοίχου!

23:37 «Rolling in the deep» τραγούδησε η Κωνσταντίνα Ζέρβα ή Κιάννα, όπως είναι το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο. Το τραγούδι το είπε εξαιρετικά, έλαβε τέσσερα «ναι» από τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση με 89%.

23:18 Εντυπωσιακός ήταν στη σκηνή του Rising Star ο Γιώργος Παπαδάκης! Η ερμηνεία του ήταν συγκλονιστική στο «Bad to the bone» και με 90% σήκωσε τον τοίχο!

23:11 «Τα κλειδιά» ερμήνευσε η Μιχαέλα Αγαπίου από την Κύπρο! Και οι τέσσερις κριτές ψήφισαν αρνητικά για την 16χρονη κοπέλα, η οποία έμεινε εκτός!

23:04 Η Δέσποινα Βανδή ανεβαίνει στη σκηνή και τραγουδάει «Χριστούγεννα»! Στο πνεύμα των εορτών η παραγωγή που ετοίμασε αυτή την έκπληξη τόσο στην Δέσποινα που δεν το περίμενε, όσο και στον κόσμο.

22:46 Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κάνει ρεκόρ μέχρι στιγμής στην βραδιά και με 92% περνάει στην επόμενη φάση. Η ερμηνεία του στο τραγούδι «Φοβάμαι για σένα» ήταν εξαιρετική!

22:36 «Έλα μωράκι μου» τραγούδησε ο Νικόλας Αντωνιάδης. Ο 19χρονος Κύπριος κατάφερε, με 70%, να σηκώσει τον τοίχο στο… 90′ και ο ίδιος δεν πίστευε ότι πέρασε. Μάλιστα, ρωτούσε τους ανθρώπους της παραγωγής αν είναι αλήθεια.

22:11 Η Αναστασία Καζαμία είναι η πέμπτη διαγωνιζόμενη της βραδιάς. Η 21χρονη Κύπρια ανέβηκε στη σκηνή με τρομερή αυτοπεποίθηση και με το τραγούδι «Paris (Ooh la la)» εξασφάλισε τη θετική ψήφο κριτών και κοινού, σημειώνοντας 91%.

22:00 Ένας μαθητής λυκείου στη σκηνή του Rising Star! Ο 16χρονος Θανάσης Πρέντι εντυπωσιάζει τους πάντες με την ερμηνεία του στο «Όνειρο ήτανε» και με 90% στην ψηφοφορία πέρασε… αέρα!

21:37 Ο 26χρονος Σταμάτης Χουχουλής με το τραγούδι «Θυμός» παίρνει 4 «ναι» από την επιτροπή και με 86% κερδίζει μια θέση στην επόμενη φάση του show!

21:28 Σειρά, πάνω στη σκηνή του Rising Star, παίρνει η 26χρονη Εστέλλα Κοπάνου από τον Βόλο. Ερμηνεύει «Skyfall» σε opera version και απογοητεύει κριτική επιτροπή και κοινό. Με μόλις 39% στην ψηφοφορία, μένεις εκτός παιχνιδιού.

21: 17 Ο Γιώργος Μαντάς ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς με το τραγούδι «Let me entertain you»! Με 75% στην ψηφοφορία, ο 21χρονος κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο. Μόνο ο Αντώνης Ρέμος δεν ψήφισε υπέρ του, αλλά αυτό δεν του στέρησε την είσοδο στην επόμενη φάση.

Δείτε στο βίντεο την έναρξη του show!

21:06 Και οι τέσσερις κριτές τραγουδούν μαζί το «Last Christmas» του George Michael, συνοδεία με την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου!

21:04 Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή βγαίνουν στη σκηνή και τραγουδούν «Happy Xmas»!

21:03 Ο Κώστας Μακεδόνας παίρνει τη σκυτάλη με το τραγούδι «Η σωτηρία της ψυχής».

21:01 Ο Χρήστος Μάστορας εμφανίζεται στη σκηνή και ερμηνεύει «Imagine».

Το Rising Star επέστρεψε και σήμερα το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, όπου και αναμένεται να παρακολουθήσουμε τα επόμενα παιδιά που θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή του show, με σκοπό να «κερδίσουν» κριτική επιτροπή και κοινό.

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο 2ο live!

Λιποθύμησε στη σκηνή επειδή τον έκοψαν! Σοκ στο πλατό!

Επιμέλεια:

Γιώργος Σκρομπόλας

Φίλιππος Αντωνίου