Rising Star: Μπηχτή Λιάγκα για την συνάντηση Ρέμου – Μητσοτάκη! Η απάντηση του Ρέμου

Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος πείραζε τον Γιώργο Λιάγκα για τις ενδυματολογικές του επιλογές και ο Γιώργος Λιάγκας «απάντησε» με μπηχτή για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αυτή τη γραβάτα γιατί την έβαλες σήμερα; Θα μας κάνεις κανένα συμβόλαιο;» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος για τις στυλιστικές επιλογές του Γιώργου Λιάγκα. Μια, δυο, τρεις και η προσωπικότητα του Γιώργου Λιάγκα, την οποία επισήμανε και ο Ρέμος, δεν άντεξε και ο τραγουδιστής δέχτηκε την μπηχτή για την συνάντηση που είχε την περασμένη Δευτέρα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

[dfp_ads id=236982]

«Συγγνώμη τώρα, αλλά με κεντρίζει. Όταν συναντήθηκες με τον Μητσοτάκη προχθές, αυτά του έλεγες; Καταρχήν να σε ρωτήσω αν μας εγκαταλείπεις και κατεβαίνεις στην πολιτική;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αντώνης Ρέμος ξεκαθάρισε τα πράγματα:

«Καταρχήν μου είπε ότι παρακολουθεί ανελλιπώς το Rising Star. Έχει κατεβάσει και το application, βέβαια δεν έχει προλάβει να ψηφίσει πολλούς. Από ό,τι ξέρω έχει ψηφίσει κανα δυο. Ήταν μια πολύ φιλική κουβέντα και καλό είναι όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων, όλες οι πολιτικές δυνάμεις, να βρεθούν με διαφορετικό κόσμο που έχει να τους πει τι συμβαίνει στην κοινωνία. Όχι να είναι αποστειρωμένοι μέσα στα γραφεία τους. Εγώ έκανα μια φιλική κουβέντα. Είμαι ανοιχτός στο να κάνω κουβέντα με οποιονδήποτε. Δεν κατεβαίνω. Δεν κατεβαίνω, ούτε ανεβαίνω. Ψηφίζω μόνο Rising Star, τίποτα άλλο.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Rising Star!